Συγχαρητήρια Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέας Κτενά στον Τηλυκράτη για την ιστορική άνοδο στην Super League 2

O Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, συγχαίρει όλους τους συντελεστές της ομάδας Ποδοσφαίρου του Τηλυκράτη Λευκάδας, που σε συνέχεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, κέρδισαν επάξια στα μπαράζ την άνοδο στην Super League 2. Ο κ. Κτενάς, στο συγχαρητήριο μήνυμά του αναφέρει:

«Η ιστορική άνοδος του Τηλυκράτη, για πρώτη φορά στην εθνική επαγγελματική κατηγορία της Super League 2, χαρίζει την μεγαλύτερη στιγμή του ποδοσφαίρου της Λευκάδας μας.

 Ένα κοινό όνειρο, που είχε όλος ο φίλαθλος κόσμος του νησιού μας, γίνεται πραγματικότητα, λίγο πριν την συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας του συλλόγου!!!

 Αναμφισβήτητα η τεράστια επιτυχία του Τηλυκράτη μας, είναι αποτέλεσμα μιας συνεπούς πορείας τα τελευταία χρόνια, που καλλιέργησε στο DNA του συλλόγου την νοοτροπία του νικητή και της μεγάλης ομάδας, κερδίζοντας δικαιωματικά τον σεβασμό κάθε αντιπάλου, μικρού ή μεγάλου.

 Βήμα-βήμα, η ομάδα κατακτούσε τον ένα στόχο μετά τον άλλον, έγινε ένας ισχυρός και αξιόπιστος ποδοσφαιρικός οργανισμός, για να φτάσουμε σήμερα στην μεγαλύτερη και πιο λαμπρή επιτυχία!

 Ο Τηλυκράτης δημιούργησε ένα καταπληκτικό σύνολο, από μια παρέα ποδοσφαιριστών, προπονητών και διοικούντων, ο ορισμός της ‘ομάδας’, και με την αμέριστη και έμπρακτη συμπαράσταση του κάθε Λευκαδίτη φιλάθλου, έγραψε την πιο χρυσή σελίδα στην μακρά ιστορία του συλλόγου.

 Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους απόλυτους πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, στον επιτυχημένο προπονήτη κ. Παντζιαρά και το τεχνικό επιτελείο του, και φυσικά, στα παιδιά της Διοίκησης, για τις μεγάλες θυσίες τους για να φτάσει ο Τηλυκράτης ‘ψηλά ως την ελάτη’!!!

 Σπουδαία συμβολή αποτελεί η τεράστια αγκαλιά του κάθε Λευκαδίτη και της κάθε Λευκαδίτισσας, που συμπαραστάθηκε με θέρμη και πάθος, σε αυτή την μεγάλη συλλογική προσπάθεια.

 Από χθες το βράδυ η Λευκάδα ‘πλέει σε πελάγη’ ευτυχίας και υπερηφάνειας για το καμάρι μας, τον ιστορικό Τηλυκράτη!!!