Συνεχίζει με Παντζιαρά στον πάγκο

Ο έμπειρος προπονητής, Ανδρέας Παντζιαράς θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην τεχνική ηγεσία του Μακεδονικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

«Μακεδονικός και Παντζιαράς συνεχίζουν μαζί!

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου, Ανδρέα Παντζιαρά.

Ο προπονητής με κυριότερα χαρακτηριστικά του το ισχυρό ταπεραμέντο και την εργατικότητα, κατάφερε να συνδυάσει αρμονικά και αποτελεσματικά από τη μία τους έμπειρους και από την άλλη τους νεαρούς παίκτες του ρόστερ, βάζοντας τη σφραγίδα του στην επιτυχία του φετινού πρότζεκτ και παίζοντας καθοριστικό ρόλο στα πρώτα βήματα πολλών από τους αποφοίτους της Ακαδημίας του συλλόγου.

Ο Μακεδονικός πέτυχε από νωρίς την παραμονή του στην Γ Εθνική και παρουσίασε όμορφο ποδόσφαιρο. Στα βιβλία της σύγχρονης ιστορίας του γράφεται και το ρεκόρ των 668 λεπτών δίχως να δεχτεί τέρμα (1η έως 9η αγωνιστική), ενώ στον πρώτο γύρο η ομάδα του Παντζιαρά διατήρησε από τη 2η αγωνιστική και έπειτα ένα αήττητο σερί 10 αγώνων! Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον 43χρονο προπονητή να συνεχίσει να πετυχαίνει μαζί με τον Μακεδονικό τους στόχους του»!