Σφραγίδα ανόδου (0-2)

Η Super League περιμένει τον Αρη, ύστερα από το διπλό στην Αρτα επί του Καραϊσκάκη

Τέσσερα χρόνια ήταν πολλά. Ο Αρης πέρασε από την Αρτα, νίκησε τον Καραϊσκάκη 2-0 και σφράγισε το εισιτήριο ανόδου για τη Super League.
Ετσι κι αλλιώς ήταν θέμα χρόνου να γίνει, με βάση την εικόνα του από την αρχή της χρονιάς.
Στο αγωνιστικό, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, που έπρεπε να δοθεί, ύστερα από ανατροπή του Σόουζα, αλλά ο Μανούχος άφησε το παιχνίδι να εξελιχθεί (3’).
Στη συνέχεια και λίγο πριν από τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, ο Κάσος κέρδισε την κόντρα και εκτέλεσε τον Μέλκα για να κάνει το 1-0 (13’).
Ο Αρης απλοποίησε τα πράγματα, αφού έκανε το 2-0 στο 44’ με τον Σόουζα, ύστερα από σέντρα του Μπαργκάν.
Στο δεύτερο μέρος έκανε περισσότερο διαχείριση και έτσι έφυγε με το τρίποντο από την πόλη της Ηπείρου.
Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με Χούσο (63’) και Λουκίνα (76’), ωστόσο δεν έφτασαν στο γκολ. Μεγάλη ευκαιρία είχε και ο Ευαγγέλου στο 88’, όμως το 2-0 έμεινε ως το τέλος.

*** Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο γήπεδο του Καραϊσκάκη, στην Αρτα, βρέθηκαν και φίλαθλοι του Αρη, όπως έκαναν σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, όπου έπαιξε η αγαπημένη τους ομάδα και ενίσχυσαν έτσι την προσπάθεια των παικτών του Σπανού.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Παπαβασιλείου): Μέλκας (46’ Ραχιώτης), Παπανίκου, Μπεκατώρος, Καραγιαννίδης, Θεολόγου (38’ λ.τ. Νικολόπουλος), Μακρής, Χούσος, Ψιάνος, Δημητριάδης (69’ Ευαγγέλου), Ρανγκέλοφ, Λουκίνας.
ΑΡΗΣ (Σπανός): Καντιμοίρης, Νίκιτς, Βαλεριάνος, Μπούρμπος, Δεληζήσης, Σόουζα, Ιντζόγλου, Κάσος, Μπαργκάν (82’ Μουμίν), Πλατέλλας (72’ Πασάς), Διαμαντόπουλος (86’ Μπαστακός)

Μανούχος (Αργολίδας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Τριανταφύλλου (Αιτωλοακαρνανίας), Μακρυπόδης (Αχαΐας).

liganews.gr