Σ. Μαλλάτος: «Ο Εθνικός σύντομα θα βρίσκεται και πάλι στην Γ΄ Εθνική»

Ο Στέφανος Μαλλάτος είναι ένας από τους παίκτες που τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχουν συνδέσει το όνομά τους με την ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας.

Ο 25χρονος αμυντικός του Εθνικού Φιλιππιάδας σε συνέντευξη που παραχώρησε  στο sportime24.gr μίλησε για τη φετινή χρονιά, το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αλλά και το μέλλον!

Αναλυτικά όσα είπε στο sportime24:

Τελικά η ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας υποβιβάστηκε έπειτα από εννέα χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα. Ποιες πιστεύεις ότι ήταν οι βασικές αιτίες;

Στέφανος Μαλλάτος: Δυστυχώς μετά από εννέα χρόνια ο Εθνικός υποβιβάζεται και αυτό είναι δυσάρεστο και για εμάς αλλά και για το φίλαθλο κόσμο. Κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά τελικά κάποιες ατυχίες μας στοίχισαν. Ίσως αν ήμασταν πιο τυχεροί σε κάποια παιχνίδια και να είχαμε ενισχυθεί από την αρχή πιο πολύ ίσως και να είχαμε σωθεί.

Η ομάδα σου έκανε κάποιες προσθήκες στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, αλλά δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα…

Στέφανος Μαλλάτος: Η διοίκηση έκανε προσπάθειες τον Γενάρη να ενισχύσει την ομάδα, βελτιώθηκε η εικόνα μας κατά πολύ, αλλά δεν ήταν αρκετό.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, είσαι από τα βασικά στελέχη του Εθνικού Φιλιππιάδας. Ο υποβιβασμός των «κυανόλευκων» αλλάζει για εσένα τα δεδομένα;

Στέφανος Μαλλάτος: Έχω τέσσερα χρόνια που αγωνίζομαι για αυτή την ομάδα, την αγάπησα, την τίμησα, ο κόσμος με αγκάλιασε, δεν έχω κανένα παράπονο αλλά πιστεύω πως είναι ακόμα νωρίς να κουβεντιάσουμε για τέτοια θέματα.

Ο κόσμος του Εθνικού Φιλιππιάδας στήριξε και την ομάδα και τους παίκτες, αυτό τι αντίκτυπο είχε σε εσάς;

Στέφανος Μαλλάτος: Το γνωρίζουμε αυτό και τους ευχαριστούμε για την στήριξη. Στενοχωριόμαστε που δεν μπορέσαμε να σώσουμε την ομάδα, αλλά σύντομα να ξέρουν πως θα βρίσκεται και πάλι στην Γ΄ Εθνική.

Πως είδες εσύ το φετινό πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική;

Στέφανος Μαλλάτος: Ήταν ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα ίσως γιατί έπεφταν τόσες ομάδες υπήρχαν ομάδες που ενισχύθηκαν αρκετά και έκαναν πρωταθλητισμό δεν υπήρχαν αδιάφορες ομάδες και το επίπεδο ήταν αρκετά καλό.

Ο προσωπικός σου απολογισμός για τη φετινή χρονιά;

Στέφανος Μαλλάτος: Εγώ έκανα ότι καλύτερο μπορούσα  αν και ξεκίνησα με κάποιο τραυματισμό. Ίσως η προσπάθεια μου δεν ήταν αρκετή, όμως είμαι βέβαιος ότι το μέλλον της ομάδας θα είναι καλύτερο διότι υπήρχαν νέα παιδιά τα οποία θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν και να φέρουν την ομάδα και πάλι ψηλά.