Τα εξ αναβολής παιχνίδια μετατέθηκαν για τις 14 Απριλίου

Την Δευτέρα θα συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση στην ΕΠΟ και για το λόγο αυτό τα εξ αναβολής παιχνίδια της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθούν στις 14 Απριλίου και όχι στις 7/4 που αρχικά είχαν οριστεί

Την Δευτέρα θα συνεδριάσει η νέα διοίκηση της ΕΠΟ προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και να οριστούν οι διάφορες επιτροπές της Ομοσπονδίας. Επίσης την ίδια μέρα η Εκτελεστική Επιτροπή θα υπογράψει και θα εγκρίνει τη νέα τροποποιημένη προκήρυξη για τη Γ’ Εθνική.

Σ’ αυτή γίνεται λόγος ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί από τον 5η αγωνιστική (4η για τον 5ο και 6ο όμιλο) και θα διεξαχθεί μόνο ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος. Επίσης οι πρωταθλητές που θα προκύψουν στους δέκα ομίλους θα χωριστούν σε δύο γκρουπ (Βορράς και Νότος) και θα δώσουν μονούς αγώνες μεταξύ τους. Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, θα είναι αυτές που θα σφραγίσουν το εισιτήριο της ανόδου στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Στο μεταξύ επειδή την Δευτέρα θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας, δεν προλαβαίνει η νέα επιτροπή διοργανώσεων της Γ’ Εθνικής να ορίσει τα εξ αναβολής παιχνίδια για τις 7 Απριλίου, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί. Οι αναβληθέντες αγώνες θα οριστούν στις 14/4, ενώ το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει κανονικά στις 11 Απριλίου.

πηγή: fosonline.gr