Τεχνικός διευθυντής στην ακαδημία του FILIPPION FOOTBALL CLUB ο Γιώργος Γιάννος

Η Ακαδημία FILIPPION FOOTBALL CLUB  ανακοίνωσε πως ο Γιώργος Γιάννος θα είναι ο νέος Τεχνικός Διευθυντής στην ακαδημία ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ακαδημία FILIPPION FOOTBALL CLUB ανακοινώνει ότι τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Γιάννος  ».

Ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να έχει ποδοσφαιρικές γνώσεις. Ο τεχνικός διευθυντής πρέπει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της ακαδημίας. Είναι πολύ σημαντικό, ο άνθρωπος αυτό που πρέπει να σου προτείνει όταν συζητάς για διάφορα ποδοσφαιρικά θέματα να έχει άποψη, έκανε εντύπωση πως ως προπονητής επαγγελματικής κατηγορίας δεν κοίταζε μεγάλα ονόματα και είναι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο. Πρέπει να βρίσκεις τη χημεία για να πάει μπροστά η ακαδημία. Όταν έχεις και μια ακαδημία με πολλά χρόνια στο ενεργητικό της πρέπει να κάνεις τη σωστή επιλογή ανθρώπων. Επίσης, οι νεαροί μας παίχτες της ακαδημίας μας είναι πολύ νέα παιδιά και έτσι προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία με αξιόλογα άτομα με πλούσιο παρελθών στο παλμαρέ τους !!!

Εκ μέρους του Δ.Σ και όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, καλωσορίζουμε τον Κο Γιάννο στην οικογένειά μας.

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι με την πρόσληψη του Κου Γιάννου, ο οποίος θεωρείται κατά γενική ομολογία ένας από τους εξυπνότερους τεχνικούς στο  ποδόσφαιρο στην περιοχή μας”. Από την πλευρά μας  “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κο Γιάννο και τον κο Πουλιάνο που μας έδωσαν αυτή την ευκαιρία για την συνεργασία μας’’.