Χρήστος Τζίμας: «Η φετινή χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη»

O προπονητής του ΠΑΣ Αχέρων, Χρήστος Τζίμας μίλησε στο sportime24.gr για την φετινή άκρως επιτυχημένη πορεία της ομάδας του Καναλακίου στην Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιτυχημένη σεζόν του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου:

Η φετινή χρονιά είναι άκρως επιτυχημένη, αφού καταφέραμε να επιτύχουμε τον στόχο μας που δεν ήταν άλλος από την παραμονή μας στην κατηγορία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας καταφέραμε όχι μόνο να παραμείνουμε στην κατηγορία αλλά να τερματίσουμε έναν βαθμό πίσω από τον πρωταθλητή Κρόνο Αργυράδων.

Πώς κύλησε η συνεργασία σας με τη διοίκηση και με το υπόλοιπο τιμ;

Τα δυο αυτά χρόνια που είμαι στο τιμόνι του ΠΑΣ Αχέρων, η συνεργασία με την διοίκηση ήταν άψογη. Το ίδιο ισχύει και για το υπόλοιπο team. Άλλωστε αυτό αντικατοπτρίζεται και από την βαθμολογική θέση της ομάδος.

Για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, και τι ξεχωρίσατε:

Ένα ωραίο και πολύ δυνατό πρωτάθλημα και θα ήθελα να σταθώ στον τρίτο όμιλο για τον οποίο ακούγεται ότι ήταν ο πιο αδύναμος από τους οκτώ ομίλους. Θα διαφωνήσω. Στον τρίτο όμιλο ήταν 8 ισάξιες ομάδες πολύ ανταγωνιστικές μεταξύ τους και όλα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Αυτό άλλωστε το είδαμε στους αγώνες μπαράζ του Θεσπρωτού με την Νίκη Βόλου όπου και φάνηκε το πόσο δυνατός ήταν ο όμιλος μας.

Για την άνοδο που χάθηκε στις λεπτομέρειες:

Είναι χαρά και τιμή μου που η ομάδα οι φίλαθλοι έφτασαν σε σημείο να ονειρεύονται την άνοδο στην football leage παρόλο που δεν ήταν αυτός ο στόχος μας. Εμείς κάναμε το καθήκον μας έως την τελευταία αγωνιστική και περιμέναμε τα αποτελέσματα των άλλων δυο ομάδων.

Για την αναδιάρθρωση:

Δεν συμφωνώ με την συγκεκριμένη αναδιάρθρωση. Πιστεύω πως η αναδιάρθρωση γίνετε από κάτω προς τα πάνω και όχι αντίστροφα.

Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει τον Χρήστο Τζίμα και πάλι στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου; 

Δεν έχει γίνει ακόμα καμία συζήτηση για την επόμενη χρονιά.

Αν θέλει να αφιερώσει κάπου αυτή την σεζόν:

Στην οικογένεια μου και στους φιλάθλους που ήταν παρόν σε όλους τους αγώνες εντός και εκτός έδρας.

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις προς τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος κατά την διάρκεια της χρονιάς, στάθηκε στο πλευρό του συλλόγου, τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια;

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως η ομάδα του ΠΑΣ Αχέρων έχει κάποια συγκεκριμένη δυναμική και δεν πρέπει να αιθεροβατούμε. Πρέπει οι φίλαθλοι να καταλάβουν ότι θα υπάρχουν και ήττες αλλά τότε είναι που η ομάδα τους χρειάζεται περισσότερο να εμψυχώνουν και να παρακινούν την ομάδα και όχι να την κατακρίνουν.