Τηλυκράτης – Πύδνα Κίτρους 2-1

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο Τηλυκράτης τη φετινή χρόνια, αφού στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν επικράτησε εντός έδρας της Πύδνας Κίτρους με 2-1, σε μια αναμέτρηση όπου είχαμε τρεις κόκκινες κάρτες. Οι Μακρυγιάννης και Περιστέρης οι σκόρερ των νικητών.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο ιδανικό τρόπο για τους γηπεδούχους, με τον Μακρυγιάννη στο 15΄ να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα το, ενώ λίγο αργότερα στο 30΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες, αφού ο Σαμουηλίδης, δέχθηκε σε σύντομο διάστημα 2 κίτρινες και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Περιστέρης, με ωραίο πλασέ έδωσε αέρα 2 τερμάτων στην ομάδα του σε ένα πολύ κομβικό σημείο για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Στην επανάληψη οι παίχτες του Ανδρέα Παντζιαρά, έκαναν συντήρηση του παιχνιδιού με το υπέρ τους 2-0. Έχασαν μια ευκαιρία σε κεφαλιά του Γεωργάκη στο 55΄. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 75΄ με τον Δήμα, όμως το σκορ δεν άλλαξε στο υπόλιπο του παιχνιδιού.

Την κόκκινη κάρτα είδαν από τους γηπεδούχους οι Μπουρδούβαλης και Μακρυγιάννης. Ενώ, αποβλήθηκε ο Σαμουηλίδης για τους φιλοξενούμενους.

Τηλυκράτης (Παντζιαράς): Καραγκούνης, Ορφανός, Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Καταγής, Μπαλί, Περιστέρης(76΄ Παπακωνσταντής), Κτενάς, Γεωργάκης, Σίδερης(86΄ Βρεττός), Μακρυγιάννης(52΄Κοντογιάννης).

Πύδνα Κίτρους: Παπατόλικας(58΄ Καραγκούνης), Ανδρικόπουλος, Τουλίκας, Σαμουηλίδης, Κωτσιόπουλος, Πιαστόπουλος, Κυπαρρίσης Γ.(87΄ Γούτσιος), Δήμας, Κωστίκος, Κυπαρρίσης Ν. Ντόσης