Την Δευτέρα (6/8) η «πρώτη» του Π.Α.Σ. Θύελλα 2015

Έναρξη Προετοιμασίας για την αγωνιστική σεζόν 2018 – 2019

Την Δευτέρα 06/08 και ώρα 17:30 ξεκινάει η πρώτη προπόνηση της ομάδας στα πλαίσια της προετοιμασίας για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Στην πρώτη προπόνηση θα δωθεί στους ποδοσφαιριστές το προπονητικό υλικό (2 σετ προπόνησης), θα γίνει η επίσιμη γνωριμία με τον προπονητή Κο Στασινό και τον γυμναστή Κο Μπενέκο και θα ακολουθηθεί το ημερίσιο πρόγραμμα της προπόνησης.

Οι πρώτες ημέρες της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό γήπεδο Παλαίρου, λόγω του ότι το βοηθητικό γήπεδό μας βρίσκεται ακόμα σε κατασκευαστική κατάσταση.

Θυμίζουμε ότι, το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας θα είναι αγώνας κυπέλλου στις 15 & 16 Σεπτεμβρίου, ενώ οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του πρωταθλήματος ξεκινούν στις 22 & 23 Σεπτεμβρίου.

Υστερόγραφο: Η Δημοτική αρχή που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή των εγκαταστάσεων, δεσμεύτηκε ότι το βοηθητικό γήπεδο θα είναι έτοιμο για προπόνηση εως τις 10 Αυγούστου. Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη, καθώς έτσι ισχυροποιείται η θέση της διοίκησης σχετικά με την πίεση που ασκεί, για την παράδοση των γηπέδων που κατασκευάζονται στο χωριό μας, στους προβλεπόμενους χρόνους.

Εκ της Διοικήσεως