Το Δημοτικό Σχολείο Νυδριού στο «RUN & OUT»..

To Δημοτικό Σχολείο Νυδριού μας ενημερώνει:

Την  Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Λευκάδας έγινε μια ξεχωριστή για το νησί μας αθλητική συνάντηση  «Φιλίας και Συνεργασίας» μεταξύ πέντε δημοτικών σχολείων  με το παιχνίδι « RUN &OUT».  Οικοδεσπότης ήταν το Δημοτικό Σχολείο Νυδριού και φιλοξενούμενοι επισκέπτες το Δημοτικό Σχολείο Μαντουκίου Κέρκυρας, το Δημοτικό Σχολείο Πόρου Κεφαλλονιάς, το Δημοτικό Σχολείο Πυλλάρου Κεφαλλονιάς και το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ιωαννίνων.

Η διοργάνωση και η φιλοξενία ήταν άψογη , ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  του  Σχολείου μας πρόσφερε σε όλους τους επισκέπτες νερό , σάντουιτς και από ένα αναμνηστικό καπέλο. Όλα τα παιδιά , περίπου 200 ,και οι συνοδοί εκπαιδευτικοί πήραν μετάλλια και το κάθε σχολείο από ένα κύπελλο για την συμμετοχή του.

Το παιχνίδι RUN &OUT συνδυάζει κινητικές δεξιότητες από διαφορετικά αθλήματα.

Μπορεί να παιχτεί από όλους και είναι παράδειγμα-υπόδειγμα του “fair play”.

Συμβάλλει στην ανάπτυξη της στρατηγικής, συνοχής   και δυναμικής των εμπλεκομένων ομάδων και τέλος,o  ενθουσιασμός και η ευγενής άμιλλα είναι τα συναισθήματα των συμμετεχόντων μαθητών

Ως Σχολείο οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων  τόσο για την υλική όσο και για την ηθική υποστήριξη και συμπαράσταση για την υλοποίηση αυτής της εκδήλωσης.