Το Σάββατο (28/4) ανοίγει τις πύλες του το Cuba Beach Bar!

Το Σάββατο 28 Απριλίου το Cuba Beach Bar ανοίγει τις πόρτες του για το 2018, για να υποδεχτεί κι αυτό το καλοκαίρι και να προσφέρει όπως κάθε χρόνο μοναδικές κι ανεπανάληπτες εμπειρίες και συγκινήσεις στους επισκέπτες του.


Καθημερινά από τις 8 το πρωί έως την δύση του ηλίου το αγαπημένο στέκι στην παραλία της Λούτσας και πάλι κοντά σας!
Πρωταρχικός στόχος όλα τα χρόνια λειτουργίας του Cuba Beach Bar είναι η άριστη παροχή υπηρεσιών. Η εμπιστοσύνη του κόσμου αποδεικνύει εδώ κι αρκετά χρόνια πως ο στόχος αυτός κάθε χρόνο επιτυγχάνεται και οδηγεί σε διαρκή βελτίωση τους.


O επισκέπτης απολαμβάνει τη μαγεία του τοπίου, που προσφέρουν ο ήλιος, η άμμος, και τα γαλάζια νερά, απολαμβάνοντας έναν πρωινό καφέ, ένα γεύμα ή ένα νόστιμο κοκτέιλ κατά τη διάρκεια της ημέρας, του ηλιοβασιλέματος ή υπό το φως του φεγγαριού.
Γι’ αυτό και φέτος o πάντα κομψά σχεδιασμένος χώρος, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, θα προσφέρει μια υπέροχη θέα που κόβει την ανάσα σε ζωντανή ατμόσφαιρα με μουσική, χορό, χαλάρωση και εξαιρετικά κοκτέιλ.


Όλα τα χρόνια λειτουργίας του, το Cuba Beach Bar έχει φιλοξενήσει και πραγματοποιήσει μια σειρά άκρως επιτυχημένων events. Η άρτια οργάνωση τους και η μαζική συμμετοχή του κόσμου ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά τους.
Έτσι και φέτος, πιστοί στο ραντεβού με την καλοκαιρινή σας απόδραση από το κλεινόν άστυ, για το καλοκαίρι του 2018 έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από events.