Το ψηφοδέλτιό του παρουσίασε ο Κώστας Τζίμας

Επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τις  ερχόμενες αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Π-Λ έκανε σήμερα το απόγευμα στο ξενοδοχείο Καλαμίτσι, ο υποψήφιος Πρόεδρος  κος Κωνσταντίνος Τζίμας.

Εισαγωγικά ο κος Τζίμας αφού ευχαρίστησε τους υποψήφιους τακτικούς σύμβουλους ανέφερε τα εξής:

“Είμαστε εδώ για να δώσουμε έναν τίμιο και καλόν αγώνα με αφορμή τις αρχαιρεσίες της ΕΠΣ Π-Λ όπως αυτές ανακοινώθηκαν για τις 27/6/2021. Για πρώτη φορά στις αρχαιρεσίες της ΕΠΣ γίνονται με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή με διαφάνεια και με εξωστρέφεια, θέλοντας να δείξουμε το νέο ύφος και το νέο ήθος που από την επόμενη ημέρα θα εφαρμόσουμε.

Όλοι υποψήφιοι που είναι μαζί μου είναι άνθρωποι της σκληρής δουλειάς και του μόχθου. Είναι άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν το ποδόσφαιρο και τους νέους ανθρώπους. Κανένας από αυτούς δεν ζει από το ποδόσφαιρο ούτε βλέπει την ενασχόλησή του με αυτό με σκοπό τον πλουτισμό του ή τον βιοπορισμό του.

Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε το πρόγραμμα μας το οποίο θα έχει επίκεντρο την διαφάνεια, το “Ευ Αγωνίζεσθαι” και την πολιτική των ίσων αποστάσεων.

Σήμερα όμως είναι μια μέρα την οποία θα αφιερώσουμε στην ανακοίνωση των υποψήφιων συμβούλων που μέσα από αυτή τη διαδικασία θα γνωρίσετε τις ταυτότητές μας και το στίγμα μας το οποίο θα δώσουμε για τα μελλοντικά μας έργα.

Ήδη τα πρόσωπά μας είναι εχέγγυα της σκληρής δουλειάς της διαφάνειας και του ήθους που θέλουμε να επιβάλλουμε.”

Έπειτα ο κος Τζίμας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο

Υποψήφιος Πρόεδρος

Κώστας Τζίμας

Υποψήφιοι σύμβουλοι

1)Κωνσταντίνος Λαμπρούσης (Πάργα)

2)Απόστολος Τάσσης (Πρέβεζα)

3)Χρήστος Πιτσούνης (Πρέβεζα)

4)Χαράλαμπος Καλαντζής (Πρέβεζα)

5)Γιάννης Σπυράκος (Ωρωπός)

6)Βαγγέλης Φίντζος (Ζηρός – Θεσπρωτικό)

7)Κώστας Φραδέλος (Ακτίου – Βόνιτσας)

8)Δημήτρης Ζακυνθινός (Λευκάδα)

9) Φίλιππας Σκληρός (Λευκάδα)

Ο ενδέκατος υποψήφιος είναι από τον Δήμο Ζηρού, τον οποίον όμως για λόγους τακτικής θα τον ανακοινώσω την επόμενη εβδομάδα.

Τέλος ο κος Τζίμας ανέφερε, “θέλω να καλέσω τον πρόεδρο της ΕΠΣ Π-Λ κο Θωμά Κάρτσακλα να ανοίξει αμέσως τα γραφεία, τα έχει κλειστά επί σειρά μηνών. Δεν μπορεί να ανακοινώνει εκλογές, να ανακοινώνει οικονομικό απολογισμό, να ανακοινώνει διοικητικό απολογισμό και τα γραφεία της ένωσης να είναι κλειστά. Ήδη, το μεγαλύτερο εκτελεστικό όργανο που έχει η ένωση μας είναι η γενική συνέλευση, γίνεται με κλειστά γραφεία. Θα παρακαλέσω τον κο Κάρτσακλα από αύριο κιόλας να ανοίξει τα γραφεία. Θέλω να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους υποψήφιους τακτικούς συμβούλους που με πίστεψαν και με έφεραν μέχρι εδώ…”

πηγή+φωτογραφίες: prevezabest.blogspot.com