Τρίκαλα: Πιάνει δουλειά άμεσα ο Φραντζέσκος!

Για αύριο είναι προγραμματισμένη η έλευση του Κώστα Φραντζέσκου στα Τρίκαλα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΟΤ.

Αυτό αναμένεται να συμβεί άμεσα, καθώς ο νέος τεχνικός θα προπονήσει αύριο τους κυανέρυθρους, ενώ την Κυριακή θα βρίσκεται κανονικά στον πάγκο, πιθανότατα μαζί με τον Τάκη Ρούσσα, που θα παραμείνει μέχρι το ματς με το ‘Υπατο.

Ο Φραντζέσκος, έχει συνεργαστεί ξανά και στον Απόλλωνα Λάρισας με τον Παναγιώτη Μαντζανά, κάτι που αναμένεται να λειτουργήσει θετικά και ως προς τη νέα συνεργασία τους, αυτή τη φορά στα Τρίκαλα.

Εξάλλου, απόψε αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση ανάμεσα στο Μαντζανά και τα μέλη του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα.

Εκεί, ο χρηματοδότης της ομάδας θα ενημερώσει διεξοδικά τα μέλη του Ερασιτέχνη σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά και άλλα σημαντικά θέματα γύρω από την ομάδα, στα πλαίσια της καλής συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Τέλος, στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, πέρα του Δημήτρη Σανδραβέλη που θα απουσιάσει για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, αναμένεται για το ματς της Θήβας με το ‘Υπατο να είναι κανονικά διαθέσιμοι οι Κουσκουνάς, Θεολόγου και Λουκάς, έπειτα από τους μικροτραυματισμούς που αποκόμισαν στην Κέρκυρα.

Πηγή: Trikalascore