Σάκης Παπαβασιλείου: Ήταν μία κακή παρένθεση

Διαβάστε όσα είπαν Αντώνης Ανδρουλάκης και Σάκης Παπαβασιλείου μετά την ευρεία νίκη του Εργοτέλη επί της ΑΕ Καραϊσκάκης.

Στην ανωτερότητά της ομάδας του στάθηκε ο βοηθός του Τάκη Γκώνια, Αντώνης Ανδρουλάκης. Επεσήμανε πως ο Εργοτέλης είναι μία ομάδα που δουλεύει πολύ και εξελίσσεται.

Αναλυτικότερα:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕ Καραϊσκάκης. Η ομάδα μας ήταν καλύτερη σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού και κατάφερε να πετύχει μια δίκαιη νίκη. Όλα ξεκαθάρισαν όταν μας πίεσαν ψηλά οι αντίπαλοι.

Είναι πιο εύκολο για εμάς το χτήσιμο του παιχνιδιού.

Επίσης είναι πολύ δύσκολο στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος να μας αντιμετωπίσει καθώς κυριαρχούμε σε όλα τα δεύτερη μισά. Ήμαστε ομάδα που δουλεύουμε, εξελισσόμαστε, δεν έχουμε τραυματισμούς και αυτό φαίνεται καθώς στον πρώτο γύρο τη 10η αγωνιστική είχαμε 3 βάθμους, ενώ στον δευτερο 19 βαθμούς».

Για «κακή παρένθεση» έκανε λόγο ο τεχνικός του Καραϊσκάκη, Σάκης Παπαβασιλείου, ο οποίος είπε πως δεν πρέπει να ισοπεδώνονται όλα όσα έχουν πετύχει μέχρι σήμερα.

Δείτε τι είπε:

«Δεν στέκομαι στο αγωνιστικό κομμάτι. Το σκορ μιλάει από μόνο του.

Είναι μία βαριά ήττα που μας πονάει, όμως δεν σημαίνει ότι ισοπεδώνονται όλα όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα. Σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε.

Ήταν μία κακή παρένθεση, μία σφαλιάρα, που θα μας προσγειώσει στην πραγματικότητα. Καλή συνέχεια στον Εργοτέλη και του εύχομαι ότι καλύτερο».

Πηγή: prismasport