Τσιτσιπάς – Κουκούσκιν 2-0: Εύκολα στους “16” του Astana Open ο Στέφανος

Όπως ήταν αναμενόμενο ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε εύκολα 2-0 σετ του Κουκούσκιν και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Astana Open.

Εύκολα και απόλυτα ελεγχόμενα ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-0 σετ του Μικαΐλ Κουκούσκιν και πήρε την πρόκριση στους “16” του Astana Open.

Στον επόμενο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον Αλεξάντερ Σεβτσένκο και Λούκα Νάρντι, ενώ μετά θα αρχίσουν τα δύσκολα.

Το ματς: Στο πρώτο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς τα έκανε σχεδόν όλα τέλεια. Από την αρχή έδειξε ότι θέλει να έχει εκείνος το πάνω χέρι στον αγώνα. Προσπάθησε να είναι κοντά στη βασική γραμμή και με στόχο να επιτεθεί άμεσα.

Αυτό του βγήκε και έφτασε γρήγορα στο break για να προηγηθεί με 3-0. Έπειτα διαχειρίστηκε άψογα το προβάδισμά του και έφτασε στο 1-0 σετ με 6-3.

Το δεύτερο σετ είχε διαφορετική εικόνα. Ο Τσιτσιπάς ναι μεν δημιουργούσε ξανά εύκολα break points, ωστόσο δεν μπορούσε να τα εκμεταλλευτεί αφού ο Κουκούσκιν είχε τις απαντήσεις στα κρίσιμα σημεία.

Έτσι, οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 3-3. Εκεί ο Τσιτσιπάς κατάφερε να εκμεταλλευτεί το έκτο break point που δημιούργησε για να φτάσει στο break.

Στη συνέχεια αμφότεροι κράτησαν το σερβίς τους για να φτάσει ο Τσιτσιπάς στη κατάκτηση του σετ με 6-4 και στη νίκη.

Πηγή: Sport24.gr