Τώρα είναι η ώρα των φιλάθλων

Την συνολική προσπάθεια που κάνει όλο το ΔΣ της ΑΕ Καραϊσκάκης, παρουσίασε ο Οδυσσέας Δράκος σε συνέντευξη τύπου…

“Εμείς κάναμε ότι ήταν δυνατόν, για να έχει η ομάδα μας, μια αξιοπρεπή πορεία στην Football League. Τώρα είναι η σειρά των φιλάθλων της Άρτας και της ευρύτερης περιοχής, να δείξουν την αγάπη τους, για το τοπικό ποδόσφαιρο”, είπε πριν λίγο σε συνέντευξη τύπου, ο εκπρόσωπος της ΑΕ Καραϊσκάκης Οδυσσέας Δράκος. Η συνέντευξη δόθηκε με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας αδειοδότησης της ομάδας και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του γηπέδου Αγίων Αναργύρων.

“Θέλω να ευχαριστήσω τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλη Τσίρκα, ο οποίος παρενέβη ουσιαστικά στην διαδικασία του Υπουργείου Εμπορίου, η οποία ήταν βασανιστική και απαράδεκτη. Έτσι καταφέραμε να έχουμε καταστατικό”, είπε στην αρχή της εισαγωγικής του ομιλίας  ο κ. Δράκος και συνέχισε με ευχαριστίες, για να σημειώσει: “Να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Αρταίων για την έμπρακτη βοήθειά του, τον δήμαρχο Ν. Σκουφά που βοήθησε στην εξεύρεση γηπέδου για να προπονηθεί η ομάδα”.

Η συνέχεια αφορούσε τις ομάδες της περιοχής που βοήθησαν την προσπάθεια, δίνοντας έμφαση στον Σκουφά Κομποτίου, ο οποίος βοήθησε έμπρακτα με την παραχώρηση του Κυριάκη, τον Πανλευκάδιο, τον Εθνικό Φιλιππιάδας και σε όλες τις άλλες ομάδες της περιοχής.

 

 

Μιλώντας για την προσπάθεια που άρχισε και αφορά την πορεία της ομάδας ο κ. Δράκος επεσήμανε πως: “Είναι αλήθεια πως η δικαίωση ήρθε σε μια στιγμή που είχαμε απογοητευτεί όλοι μας και σχεδόν τα είχαμε παρατήσει”.

Στην διάρκεια της συνέντευξης ξεκαθάρισε κατά τον καλύτερο τρόπο, πως η προσπάθεια που έγινε και συνεχίζεται είναι συνολική, έχοντας δίπλα του και το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και δεν αφορά τον ίδιο προσωπικά. Διευκρίνισε πως απουσίαζε ο πρόεδρος Δημήτρης Γεωργίου, γιατί έπρεπε να βρίσκεται σε άλλη συνάντηση.

Για τους στόχους της ομάδας στάθηκε αρχικά στην παραμονή της στην Football League, για να σημειώσει πως σ’ ένα μήνα περίπου που αρχίζουν οι μεταγραφές, η διοίκηση είναι αποφασισμένη να κάνει αυτές που θα ζητήσει ο προπονητής.

Τέλος ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην συνεργασία με τις άλλες ομάδες της πόλης του νομού, εξηγώντας πως η συνένωση με την Αμβρακία, δεν έγινε για λόγους που αφορούν την Αμβρακία και μόνο. Άφησε να εννοηθεί πως η διοίκηση της ΑΕ Καραϊσκάκης, είναι πρόθυμη για συνεργασίες και δεν είναι πρόθυμη “να πληρώνει τα σπασμένα άλλων”.

πηγή: epithesi.gr