Υποψήφιος για τον πάγκο του Αμβούργου ο Ηπειρώτης Δημήτρης Γραμμόζης !

Το Αμβούργο ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ντίτερ Χέκινγκ, με τον Δημήτρη Γραμμόζη να είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον έμπειρο Γερμανό τεχνικό.

H αδυναμία/αποτυχία του Αμβούργου να ανέβει στην Βundesliga  για δεύτερη σερί χρονιά προκάλεσε σημαντικές εξελίξεις, καθώς ο προπονητής της ομάδας, Ντίτερ Χέκινγκ έλυσε το συμβόλαιό του.

Η ιστορική γερμανική ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 55χρονο τεχνικό, ο οποίος σε 36 αγώνες είχε 15 νίκες, 12 ισοπαλίες και εννιά ήττες.

Μάλιστα, βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Χέκινγκ στην τεχνική ηγεσία του Αμβούργου είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης. Ο 41χρονος Έλληνας τεχνικός πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν με την Ντάρμστατ στη Ζweiteliga, την οποία και οδήγησε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Παρά την εξαιρετική πορεία, το συμβόλαιό του δεν πρόκειται να ανανεωθεί και είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γραμμόζης έχει περάσει για δύο χρόνια από το Αμβούργο ως ποδοσφαιριστής και συγκεκριμένα από το 1998 έως το 2000.

πηγή: sport24.gr