Φιλική νίκη του ΠΑΣ Αχέρων επί του Κεραυνού Θεσπρωτικού

Ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου επικράτησε εύκολα με 4-0 στο φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στο Θεσπρωτικό με αντίπαλο τον Κεραυνό.

Οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών τους και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο 60’ ο Κώστας Πάνος με σουτ άνοιξε το σκορ. Στο 66΄ ο Ελέζι με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παπαρούνας με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-2. Στο 69΄ μετά από σέντρα του Βασιλείου ο Καρίπογλου με σουτ τριπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου. Στο 73΄ ο Βασιλείου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Αντώνης Κολιός): Μήτσιος, Τζιάκος, Παπαδήμας, Παπαρούνης, Αθανασόπουλος, Μπόμπορης, Ρακόπουλος, Παφίλας, Ράπτης, Φέκκας, Τουλκερίδης.

Έπαιξαν και οι: Κάτσενος, Κατσούκης Τσιότσιος, Πανούσης Χ., Μπότσαρης, Πανούσης Ε., Νίκας, Σιουμάλας, Καλδάνης.

ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου (Χρήστος Τζίμας): Κάτσενος, Φράγκος, Κώστας, Τσούτης, Ζδράβος, Γούλας, Νόνας, Χρηστογιάννης, Νικολάου, Λουκούμης, Μιχάλης.

Έπαιξαν και οι: Δήμας, Πάνος, Βασιλειάδης, Καρίπογλου, Κούσης, Αθανασίου, Ζιάκκας, Βασιλείου, Ελέζι, Ραχιώτης, Παπαρούνας.