Φινάλε με ανατροπή (3-1)

Ο Απόλλων Λάρισας έκλεισε με ιδανικό τρόπο τις φετινές του υποχρεώσεις κόντρα στον Καραϊσκάκη

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά τελικά ο Απόλλων Λάρισας επικράτησε του Καραϊσκάκη με 3-1 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Ηταν αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, μιας και οι δύο ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους.

Το ματς έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη και γι’ αυτό υπήρξαν δύο διακοπές για νερό (σ.σ. μία σε κάθε ημίχρονο).

Οσο για την εξέλιξη του αγώνα;

Στο 13′ ο Ψιάνος έδωσε το προβάδισμα στον Καραϊσκάκη, αφού το σουτ κόντραρε στον Παπαζαχαρία και έτσι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Παϊτέρη.

Ωστόσο, το 1-0 δεν ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου, αφού στο 34′ ο Κανούλας με προβολή έφερε το ματς στα ίσα. Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με 1-1.

Τελικά, στο δεύτερο μέρος οι Θεσσαλοί σημείωσαν δύο γκολ και πήραν τη νίκη. Ηταν στο 78’, όταν ο Μαυριάς με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και πλάγια αριστερά έκανε το 2-1.

Στο 90′ και ύστερα από γύρισμα του Τσιλούλη, ο Παπαζαχαρίας με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-1, που ήταν και τελικό αποτέλεσμα.

*** Στο 24’ ο διαιτητής του αγώνα διέκοψε το παιχνίδι για ένα λεπτό περίπου, ώστε οι παίκτες να πάρουν κάποιες ανάσες δροσιάς, πίνοντας νερό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν. Διακοπή έγινε και στο δεύτερο ημίχρονο.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Ευαγ., Αγρόδημος, Μαυριάς (83’ Τσιάτας), Ιβανίδης, Κανούλας (91′ Τσικρικάς), Σουλίδης (73’ Λίταινας), Τσιλούλης.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Παπαβασιλείου): Σιαράβας, Καψάλης, Τσοντάκης, Χρουσιέλ, Νικολόπουλος, Ψιάνος, Χούσος (89′ Μπουσινάκης), Δημητριάδης (67’ Κυριάκης), Μακρίδης, Γούλας (20’ λ.τ. Ρανγκέλοφ), Ευαγγέλου.

πηγή: liganews.gr

photo: intime.gr