Φορτούνα Βαλανιδοράχης-Ερμής Καναλίου 5-0: «Καθάρισε» στο β’ ημίχρονο

Το ξέσπασμα μεταξύ 46’ και 71’, όπου η Φορτούνα Βαλανιδοράχης πέτυχε τέσσερα γκολ, έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Τάκη Κασκάνη, για την 2η αγωνιστική των play out της Α΄ κατηγορίας.  

Στο β’ ημίχρονο το γκολ του Νόνα στο 46’ άνοιξε το δρόμο για την Φορτούνα Βαλανιδοράχης, που μεταξύ 61’ και 71’ πέτυχε άλλα τρία γκολ και «καθάρισε» το ματς.

Στο 61΄ ο Βαγγέλης Ιωάννου με κεφαλιά πέτυχε το 2-0, και στο 67΄ ο Πέτρος Νόνας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στον αγώνα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 71΄ ο Μήτος-Κώτσης Ι. με σουτ έκανε το 4-0, και λίγο πριν το τέλος του αγώνα στο 83΄ ο Γρηγόρης Κασκάνης με σουτ πέτυχε το πέμπτο γκολ για την ομάδα του, βάζοντας το κερασάκι στην τούρτα.

Διαιτητής: Καλογέρης

Βοηθοί: Ντόμαρης-Αναγνωστάκης

Φορτούνα Βαλανιδοράχης: Τσοβίλης, Παππάς (Τσεκούρας), Νόνας (Πήλιος), Σούπε (Νικολάου Α.), Μήτος-Κώτσης Ι., Ευθυμίου, Μήτος-Κώτσης Α., Τζίμας, Ιωάννουμ Βαββάς (Κασκάνης), Νικολάου.

Ερμής Καναλίου: Μπαλάφας, Κουτρούμπας, Γκιόκα, Μανέ, Σάρδας, Τζόκας, Παπαδόπουλος, Κριτσίμας, Σπυρόπουλος, Μουκάνος, Καντζιώτης.