Χέρι-χέρι Αναγέννηση Άρτας και Θύελλα Καμαρίου στην διεκδίκηση της ανόδου

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που ανακοίνωσε την Τετάρτη (29/4) η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, έφερε τους οκτώ πρωταθλητές να προκύπτουν από την ισχύουσα βαθμολογία, όταν διεκόπη το πρωτάθλημα.

Στους έξι από τους οκτώ ομίλους είχε ξεκαθαρίσει ούτως η αλλιώς η “υπόθεση” τίτλος. Δεν συνέβαινε όμως το ίδιο στον 4ο & % 5ο όμιλο, με τους “δευτεραθλητές”  εκεί, την Αναγέννηση Άρτας και την Θύελλα Καμαρίου δικαίως να γκρινιάζουν.  Μπορεί βέβαια να υπάρχει ένα σενάριο που φέρνει Θύελλα και Αναγέννηση στην Football League (διαβάστε ΕΔΩ), αλλά οι δύο ομάδεςδεν θέλουν να αφήσουν τα πράγματα στην τ’υχη τους…Μάλιστα στην Άρτα θέλουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με την ομάδα της Σαντορίνης για να διεκδικήσουν την άνοδο.Οι απρόσμενες εξελίξεις, είναι κάτι που έχει προβληματίσει τόσο τους ανθρώπους της Αναγέννησης αλλά και όλους τους Αρτινούς φιλάθλους και αυτό έχει συζητηθεί επίσης μεταξύ των μελών του Διοικητικού συμβουλίου σε επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους αυτό το διάστημα.

Είναι ήδη έτοιμη μια επιστολή η οποία θα σταλεί άμεσα στην Ποδοσφαιρική ομοσπονδία, όπου θα περιγράφει σε γενικές γραμμές τη θέση αλλά και την επιδίωξη της ομάδας  για το θέμα και εκεί προφανώς θέλουν και την συνεργασία της Θύελλας.

Αρχές αυτής της εβδομάδας έχει προγραμματισθεί το πρώτο Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί σε ανοικτό χώρο που έχει επιλεγεί με προσοχή και τηρώντας τα δέοντα, όπως οι αποστάσεις μεταξύ των μελών, κτλ θα παρθούν οι αποφάσεις για τις επόμενες ενέργειες που επιβάλετε να γίνουν, ώστε η ομάδα της Άρτας να διεκδικήσει αυτά που δικαιωματικά της ανήκουν.

Ούτε και στο Καμάρι όμως μένουν με σταυρωμένα χέρια και ίσως να υπάρξει -αν δεν έχει γίνει ήδη- επαφή με τους παράγοντες της Αναγέννησης.

Βέβαια στην Σαντορίνη βρίσκονται σε εξέλιξη και οι διεργασίες για την συγχώνευση των ομάδων που βέβαια θέλουν το νέο σχήμα να βρει την ομάδα που θα προκύψει στην Football League.

πηγή: santorinisport.gr