Χρήστος Τζίμας: «Να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και να βγει η ομάδα πρώτη»

Στην εκπομπή Prismasports με τον Βησσαρίωνα Σάκκο το μεταδίδεται κάθε Δευτέρα στις 20:00 το βράδυ από τον Prisma 91,6 μίλησε  ο προπονητής της ομάδας Θρίαμβος Λούρος Χρήστος Τζίμας.

Αναφερόμενος στους στόχους που έχει θέσει για την ομάδα του Θριάμβου την οποία ανέλαβε στα μισά της ποδοσφαιρικής περιόδου, απάντησε πως οι στόχοι πάντα όσα χρόνια παίζω ποδόσφαιρο και είναι και προπονητής είναι υψηλοί.

Αυτό το δείχνει και η βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα και αυτό βρίσκεται τα τελευταία 20 χρόνια καθώς ο Θρίαμβος Λούρου είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Έχουμε και φέτος τους ίδιους στόχους θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάποιες προσθήκη στην ομάδα να ενισχυθεί και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και να βγει η ομάδα πρώτη.

Σύμφωνα  με τον κύριο Τζίμα το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας είναι από τα πιο δυνατά στην Ελλάδα, καθώς ακόμα και στην Κρήτη που πήγα και στην ρόδο που το έζησα πέρυσι το βαθμολογώ στα πολύ ψηλά πρωταθλήματα.

Φέτος όμως λόγω των μητρώων βλέπουμε ότι έχουν μείνει πολύ λίγες ομάδες. Παρόλα αυτά τουλάχιστον οκτώ ομάδες και διεκδικούν την πρωτιά και είναι βαριές φανέλες.

Η ομάδα του Θριάμβου έχει ενισχυθεί με τρεις ποδοσφαιριστές, ξεκινούν οι άλλοι δύο και είμαστε σε αναζήτηση να έρθουν άλλοι δύο παίκτες ακόμα.

Μάλιστα οι πέντε νέοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι για το επόμενο παιχνίδι το Σάββατο στο Λούρο.

Η ομάδα του Θριάμβου έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ όμως αυτό που διαπίστωσα είναι πως έχει πολύ λίγα παιδιά, είναι περίπου 11 παιδιά που τράβηξαν όλο το κουπί μέχρι τώρα.

Εμείς προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα και να τα δώσουμε ανάσα στα παιδιά, ενώ παράλληλα να βελτιώσουμε αρκετά πράγματα σε τακτική και φυσική κατάσταση.

prevezatoday.gr