Χωρίς προβλήματα η ΑΕ Μεσολογγίου κόντρα στον ΠΑΣ Πρέβεζα (φωτογραφίες)

Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Θεόδωρος Πασσιόπουλος όπου θα είναι την φετινή χρονιά η έδρα της ΑΕΜ, ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι η προετοιμασία για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής κόντρα στον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Προβλήματα τραυματισμών οι τιμωριών δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, με τον Γιώργο Ασπρογέρακα να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του πλην του Κριστιαν Βαλενσια το δελτίο του οποίου δεν έχει εκδοθεί ακόμα.

Με στόχο τη νίκη και τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα θα πραταχθεί στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς η ομάδα του Μεσολογγίου, με τον τεχνικό τιμ της ομάδας με βάση αυτά που έδειξε στην τελευταία προπόνηση να προσανατολίζεται σε 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική και το παιχνίδι στην Κοζάνη.

Αρκετός αναμένεται να είναι και ο κόσμος που θα βρεθεί στο πλευρό της ομάδας, με τον σύλλογο να έχει προβεί και σε ανακοίνωση – κάλεσμα προς το φίλαθλο κοινό.

Η αποστολή της ΑΕΜ για το Κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Πρέβεζας απαρτίζεται από τους: Μανιάτης, Δούρος, Ρεπετσάς, Φονταλής, Πίτσι, Χάρπερ, Παλιάτσας, Κοντομήτσος, Παναγιωτόπουλος Π., Παναγιωτόπουλος Κ., Σωτηρόπουλος, Λίτσος, Κοντογιάννης, Γαβρίνας, Ντζιμάνης, Πιστιόλης, Πασπαλιάρης, Ευθυμίου και Λούζι.

Διαιτητές της αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό γήπεδο Θεόδωρος Πασσιόπουλος στο Μεσολόγγι με ώρα έναρξης 16:00 είναι οι κ.κ Φωκάς, Ανδριανός και Σωτηρόπουλος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής:

ΑΕ Μεσολογγίου – ΠΑΣ Πρέβεζας

Ναυπακτιακός Αστέρας – Αστέρας Ιτέας

Μακεδονικός Φούφα – ΑΕ Ποντίων Κοζάνης

ΑΟ Ανατολής – Απόλλων Ευπαλίου

Θιναλιακός – Τηλυκράτης Λευκάδας

ΑΕ Λευκίμμης – Αχέρων Καναλακίου

Σούλι Παραμυθίας – Αναγέννηση Άρτας

πηγή: aitosports.gr