Άκτιος Απόλλων Πρέβεζας – ΒΑΟ Άρτας Δίνουμε το παρών και όλοι μαζί …Βάζουμε καλάθια αγάπης

Η ομάδα μας μετά την εκτός έδρας νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επί του ΓΟ Αμφιλοχίας , επιστρέφει στην αγωνιστική δράση το προσεχές Σάββατο 27/10 όπου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΒΔΕ 2018-19 , θα φιλοξενήσει στο ΔΑΚ Πρέβεζας τον Β.Α.Ο. Άρτας, με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο για τις 15:00 (3 μ.μ.).

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα όπου οι παίκτες μας πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να καταφέρουν να ζευγαρώσουν τις νίκες στο πρωτάθλημα.

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας πως παράλληλα με το παιχνίδι του Σαββάτου, στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης «Βάζουμε Καλάθια Αγάπης» στην είσοδο του ΔΑΚ Πρέβεζας θα γίνει συγκέντρωση εσόδων, ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πρέβεζας.

Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να έρθουν στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να  υποστηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών μας και όλοι μαζί να στηρίξουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Πρέβεζας που σκοπός του είναι η προώθηση της κοινωνικής ένταξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η καταπολέμησης της φτώχειας και η βελτίωση της πρόσβασης ευπαθών ομάδων σε υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας.

Δίνουμε το παρών και όλοι μαζί …Βάζουμε καλάθια αγάπης !!!