Ήττα 1-0 για τον Εθνικό Φιλιππιάδας από τον Πιερικό

Καλό ποδόσφαιρο απο τα νέα παιδιά του Πιερικού στο Α΄ΔΑΚ της Κατερίνης και σε ένα παιχνίδι το οποίο πραγματοποιήθηκε για την ομάδα της Πιερίας στο γκρίζο τοπίο και τα ισχυρά συναισθήματα που γέμισε τον ποδοσφαιρικό ουρανό η απώλεια του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας της Κατερίνης, Λάκη Τζιούτζιου ο οποίος κηδεύτηκε σήμερα το πρωί.

Τα παιδιά του Μιχάλη Ζιώγα (όλα απο την Πιερία με εξαίρεση τους Σοϊλεμέζογλου-Λούγκο-Μπαρούτα και Παρρά), έδειξαν για μια ακόμη φορά πως βρίσκονται σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο, με δεδομένο ότι τα περισσότερα προέρχονται απο μικρά πρωταθλήματα και δεν διαθέτουν τα “βαριά” ονόματα στην κατηγορία.

Παρόλα αυτά η σωστή δουλειά που γίνεται, σε συνάρτηση με την θέληση για διάκριση, έχουν φέρει τα ανάλογα αποτελέσματα, με μια νίκη ακόμη που σίγουρα απλοποιεί ακόμη περισσότερο τα πράγματα για τη συνέχεια.

Στο 20΄ οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν την πρώτη τους ευκαιρία να γίνει το 0-1 όταν ο Μπαλογιάννης θα πλασάρει από καλό σημείο άουτ και 2 λεπτά αργότερα ο Σοϊλεμέζογλου θα αποκρούσει σουτ του Μπαστάνη από το ύψος της μικρής περιοχής, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Στο 26΄θα ανατραπεί ο Παρράς σε τράβηγμα μέσα στην περιοχή της Φιλιππιάδας αλλά αντί για το πέναλτι ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε κίτρινη για θέατρο στον ποδοσφαιριστή του Πιερικού.

Στο 42΄ο Πιερικός θα χάσει σημαντική ευκαιρία για το 1-0 όταν σε φάση διαρκείας οι Σεχολάρι και Συμεωνίδης δε θα μπορέσουν να βρούν στόχο με τους αμυντικούς να απομακρύνουν τα σουτ που επιχείρησαν και λίγο πριν το τέλος του 1ου μέρους, σε εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, η κεφαλιά του Σεχολάρι θα καταλήξει στο οριζόντιο δοκάρι του Τρανουλίδη.

Στο 51΄ Σεχολάρι και Τσιώμης «έκρυψαν» την μπάλα και ο τελευταίος με πολύ όμορφο πλασέ έκανε το 1-0 για τον Πιερικό.

Στο 56΄ο Πιερικός θα έχει το δεύτερο δοκάρι του, το οποίο προήλθε και πάλι από ενέργεια του Σεχολάρι, που με όμορφο φαλτσαριστό σουτ από πλάγια σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της Φιλιππιάδας και στην επιστροφή της μπάλας ο Συμεωνίδης σούτερε με τη μια δυνατά για να αποκρούσει ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας.

Στο 73΄πλασέ του Σεχολάρι μπλόκαρε εύκολα ο Τρανουλίδης και λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαλογιάννη για το 1-1 που θα σουτάρει δυνατά για το γκολ αλλά η παρέμβαση του Μπαρούτα θα είναι καταλυτική αφού η μπάλα θα βρεί στο πόδι του και θα καταλήξει κόρνερ.

Διαιτητής ο Ρούσσης (Θεσσαλίας)

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σοϊλεμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Νταντίνης, Κραγιόπουλος, Συμεωνίδης (81΄Καρτσαμπάς), Λούγκος,Τσιώμης (90+ Ηλιάδης), Σεχολάρι, Παπαδόπουλος, Παρράς (30΄Κοκονόζι).

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιώργος Γιάννος): Τρανουλίδης, Μαλάτος, Ντανάι, Μανιώτης, Τσιφλίδης, Δημουλιάς (68΄Παπακίτσιος), Μπαστάνης, Μιχάλης, Άτσκα, Μπαλογιάννης, Κουμπής

πηγή: pieriasport.blogspot.gr