ΑΕΛ: Παίρνει Βορύλλα από Λαμία, φέρνει κι άλλους!

O Βάρελης πηγαίνει για αρθροσκόπηση και η ΑΕΛ έφερε τον κίπερ της ομάδας του Τεννέ, που φέτος αγωνίστηκε δανεικός στην Καλλιθέα.

Η προπόνηση της Λευκίμμης, την Τετάρτη, περιλάμβανε κι ένα καινούριο πρόσωπο. Καθώς, σε αυτήν έδωσε το παρών, ο 21χρονος τερματοφύλακας Χρήστος Βορύλλας. Ο οποίος, αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, κι επισήμως, από τους Πρωταθλητές Κέρκυρας ως το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό τους απόκτημα.
Ποιος είναι ο Βορύλλας; Είπαμε, τερματοφύλακας, γεννημένος στις 19/7/97, έχει ύψος 1.90, και ανήκε μέχρι πρόσφατα στη Superleague-άτη Λαμία, του Μπάμπη Τεννέ.
Ο νεαρός τερματοφύλακας ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Παναχαϊκή, και το καλοκαίρι του 2016 μετακόμισε στη Λαμία, με την οποία, πανηγύρισε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Ο ίδιος, ωστόσο, δεν έμεινε στο ρόστερ των Λαμιωτών τη φετινή σεζόν, καθώς, δόθηκε δανεικός στην Καλλιθέα, καθώς, οι άνθρωποι της ομάδας του Τεννέ, ήθελαν να πάρει ματς στα πόδια του.
Εντέλει, ο δανεισμός του στους Αθηναίους έλαβε τέλος στο τέλος του 2017, κι ο ίδιος, όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το νέο κίπερ της ΑΕΛ.
Όσο για τον βασικό, ως τώρα, κίπερ της ομάδας του Σφακιανάκη, τον Ανδρέα Βάρελη; Αυτός θα απουσιάσει για ένα διάστημα (περίπου δύο μήνες), καθώς, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο μηνίσκο και θα μπει σύντομα για αρθροσκόπηση.

Έρχονται κι άλλες μεταγραφές…
Πλην της διαφαινόμενης απόκτησης του Βορύλλα, η ΑΕΛ πρόκειται να ενισχυθεί περαιτέρω στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Μάλιστα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα αποκτηθούν ακόμη 3-4 ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων αναμένονται ακόμη κι εντός της εβδομάδας στο νησί.

πηγή: corfusports.com