Ανακοίνωσε Μαζιώτη ο ΠΟΑ

Ο 22χρονος εξτρέμ, πιθανότατα να είναι διαθέσιμος και για την αναμέτρηση με τον ΟΦΙ.

Μετά και το θετικό ξεκίνημα στην πρεμιέρα, με την Παλαιόχωρα,ο Μανώλης Σκύβαλος ξεκίνησε την προετοιμασία για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τους Λασιθιώτες. Στη μάχη αυτή, πιθανότατα να έχει στη διάθεσή του και τον Αλέξανδρο Μαζιώτη, με τον οποίο ο ΠΟΑ ολοκλήρωσε και επίσημα την, ήδη γνωστή, συμφωνία και έτσι, ο νεαρός ακραίος, με θητεία, μεταξύ άλλων σε Παναχαϊκή και Καραϊσκάκη, θα φοράει πλέον τα πράσινα του Ατσαλένιου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΠΟΑ για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΟΦ Ιεράπετρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στη συγκεκριμένη, εκτός έδρας, αναμέτρηση είναι πολύ πιθανό ο προπονητής της ομάδας μας, Μανώλης Σκύβαλος, να συμπεριλάβει στην αποστολή το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα του ΠΟΑ, Αλέξανδρο Μαζιώτη.

Θυμίζουμε πως ο 22χρονος ακραίος επιθετικός, ο οποίος ανήκει πλέον στην οικογένεια του Ατσαλένιου, έχει θητεύσει μεταξύ άλλων σε ΑΕ Λευκίμης, Παναχαϊκή, Βύζαντα Μεγάρων, Ένωση Ερμιονίδας, Εθνικό Φιλιππιάδας και ΑΕ Καραϊσκάκης».