Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Στην υπόθεση κατά του σωματείου με την επωνυμία ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΥΟΣΜΟΥ ΠΜΑΣ, ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο, για πειθαρχικά αδικήματα που τελέστηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας) ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΥΟΣΜΟΥ ΠΜΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ στο γήπεδο του Αγροτικού Αστέρα στις 02.12.2018. ΕΠΙΒΑΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ.

Στην υπόθεση κατά των σωματείων με την επωνυμία ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ και ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ, ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ το πρώτο εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία  ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ της αποδιδόμενης σε αυτό πράξης που αναλυτικά αναφέρεται στο σκεπτικό της παρούσας. ΚΗΡΥΣΣΕΙ το δεύτερο εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ πειθαρχικά ελεγκτέο, για πειθαρχικά αδικήματα που τελέστηκαν στον αγώνα Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων των εγκαλούμενων σωματείων ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ-ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ στο Δημοτικό Στάδιο Ιτέας, στις 2-12-2018. ΕΠΙΒΑΛΕΙ στο ως άνω εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ.

Στην υπόθεση κατά του σωματείου με την επωνυμία ΦΛΩΡΙΑΔΟΣ ΑΟ, Στις 2-12-2018 και ώρα 15.00  είχε ορισθεί η διεξαγωγή αγώνα μεταξύ των ομάδων του εγκαλουμένου σωματείου και του σωματείου ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ για το πρωτάθλημα Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Ωστόσο, ο εν λόγω αγώνας ματαιώθηκε, καθόσον η γηπεδούχος ομάδα του εγκαλουμένου δεν διέθεσε γιατρό, ως όφειλε. ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό του αδίκημα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) της απώλειας του αναφερόμενου στο σκεπτικό αγώνα και κατακύρωση αυτού υπέρ του σωματείου ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0) και β) της χρηματικής ποινής ύψους χιλίων (1.000) ευρώ.

Στην υπόθεση κατά α) του σωματείου με την επωνυμία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ, β) του Κωνσταντίνου Σικλή, εκπροσώπου του σωματείου με την επωνυμία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ, ΚΗΡΥΣΣΕΙ τους εγκαλουμένους πειθαρχικά ελεγκτέους, για πεθαρχικά αδικήματα που τελέστηκαν στον αγώνα πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας περιόδου 2018-2019, ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΣΕΡΒΙΑΝΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ στο γήπεδο ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ στις 2-12-2018. ΕΠΙΒΑΛΕΙ στον δεύτερο εγκαλούμενο του Κωνσταντίνου Σικλή, εκπροσώπου του σωματείου με την επωνυμία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30)  ημέρες. ΑΠΕΙΛΕΙ σε βάρος του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου με την επωνυμία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΣ χρηματική ποινή ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά ευρώ (1.667) ευρώ, για την περίπτωση μη τήρησης της ανωτέρω ποινής του δεύτερου εγκαλουμένου.

Στην υπόθεση κατά του σωματείου με την επωνυμία ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΟ, ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο, για πειθαρχική παράβαση στον αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ στο δημοτικό γήπεδο Νεαπόλεως στις 02/12/2018. ΕΠΙΒΑΛΕΙ  στο εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΟ  χρηματική ποινή δύο χιλιάδων Ευρώ (2.000 €).

Στην υπόθεση κατά: 1) του σωματείου με την επωνυμία ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ και 2) του Δημητρίου ΣΑΡΛΑΝΗ, εκπροσώπου του σωματείου με την επωνυμία ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ. ΚΗΡΥΣΣΕΙ τους εγκαλούμενους πειθαρχικά ελεγκτέους, για πειθαρχικά αδικήματα που τελέστηκαν στον αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας  μεταξύ των ομάδων των σωματείων με τις επωνυμίες ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ και  ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ στο γήπεδο Α. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΤ. στις 02.12.2018. ΕΠΙΒΑΛΕΙ στον 2ο εγκαλούμενο Δημήτριο ΣΑΡΛΑΝΗ, εκπρόσωπο του σωματείου με την επωνυμία ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30) ημέρες. ΑΠΕΙΛΕΙ σε βάρος του 1ου  εγκαλουμένου σωματείου με την επωνυμία ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή ποσού χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά ευρώ (1.667€) σε περίπτωση μη τήρησης της ανωτέρω ποινής που επιβλήθηκε στον 2ο  εγκαλούμενο.

Στην υπόθεση κατά των σωματείων με την επωνυμία ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ, ΚΗΡΥΣΣΕΙ τα εγκαλούμενα πειθαρχικά ελεγκτέα, για πειθαρχικές  παραβάσεις στον αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ στο δημοτικό γήπεδο Σχηματαρίου στις 02/12/2018. ΕΠΙΒΑΛΕΙ  σε καθένα από τα εγκαλούμενα σωματεία με την επωνυμία ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ και ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΠΣ χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα Ευρώ (250 €).

Στην υπόθεση κατά: 1) του σωματείου με την επωνυμία ΚΑΛΛΙΘΕΑ, 2) του Ιωάννη Μητσόπουλου, εκπροσώπου του σωματείου με την επωνυμία ΚΑΛΛΙΘΕΑ, και 3) του Σπύρου ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΗΡΥΣΣΕΙ τους εγκαλούμενους πειθαρχικά ελεγκτέους, για πειθαρχικά αδικήματα που τελέστηκαν στον αγώνα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΘΥΕΛΛΑ στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης στις 25/11/2018. ΕΠΙΒΑΛΕΙ στον 2ο εγκαλούμενο Ιωάννη Μητσόπουλο, εκπρόσωπο του σωματείου με την επωνυμία ΚΑΛΛΙΘΕΑ, τις εξής ποινές: (i) χρηματική ποινή οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων ευρώ (834€), του 1ου εγκαλουμένου σωματείου ευθυνομένου ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή εις ολόκληρον με αυτόν και (ii) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο ενός (1) μηνός. ΕΠΙΒΑΛΕΙ στον 3ο εγκαλούμενο Σπύρο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για σαράντα (40) ημέρες. ΑΠΕΙΛΕΙ σε βάρος του 1ου  εγκαλουμένου σωματείου με την επωνυμία ΚΑΛΛΙΘΕΑ χρηματική ποινή ποσού χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά ευρώ (1.667€) σε περίπτωση μη τήρησης της ανωτέρω ποινής που επιβλήθηκε στον 3ο  εγκαλούμενο.