Δεύτερη σερί νίκη για την ΑΕ Καραϊσκάκης

Άνετη νίκη για τους Αρτινούς επί του Αιγινιακού, στην εμβόλιμη 5η αγωνιστική.

photo: intime.gr

Το δεύτερο διαδοχικό του «τρίποντο» πήρε ο Καραϊσκάκης, χάρις στα τέρματα των Ψιάνου (2’), Κάκκου (22’, 60’) και Άλεξιτς (53’), δείχνοντας πως ξεπερνάει το κακό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα.

Αντίθετα, ο Αιγινιακός συνεχίζει την… κατηφόρα του και έχει μείνει χωρίς νίκη στις πέντε πρώτες αναμετρήσεις του, μετρώντας μόνο δύο ισοπαλίες.

Το ματς:

Κεφάλι στο σκορ από τα… αποδυτήρια πήρε ο Καραϊσκάκης, ο οποίος προηγήθηκε μόλις στο δεύτερο λεπτό με τον Ψιάνο. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 22’ σημείωσαν και δεύτερο τέρμα με τον Κάκκο. Από την πλευρά του ο Αιγινιακός είχε παθητικό ρόλο στον αγώνα, δίχως να καταφέρει να μπει στο κλίμα του στο πρώτο μισάωρο.

Στο 32’ υπήρξε αναγκαστική αλλαγή για τους Αρτινούς, με τον Καψάλη να περνάει στη θέση του Παναγιώτου. Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου μέρους δεν άλλαξε κάτι και ο Καραϊσκάκης πήγε με αυτό το 2-0 στα αποδυτήρια.

Με δύο αλλαγές για τον Αιγινιακό το δεύτερο 45λεπτο, στην προσπάθεια του κόουτς Γιονούζ να αλλάξει την εικόνα της ομάδα του. Στο 53’ όμως, ο Καραϊσκάκης πέτυχε και τρίτο τέρμα, αυτή τη φορά με… δράστη τον Άλεξιτς. Οι Αρτινοί δεν σταμάτησαν εκεί και πέτυχαν και τέταρτο γκολ, με τον Κάκκο να σκοράρει για δεύτερη φορά στο 60’.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν άνετα για τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Σκόρερ: 2’ Ψιάνος, 22’, 60’ Κάκκο, 53’ Άλεξιτς

Καραϊσκάκης (Παπαματθαιάκης): Στεφανάκος, Παπανίκου, Παναγιώτου (32’ λ.τρ. Καψάλης), Καπίας, Χρούσιελ, Παντίδος, Μασούρας, Χούσος, Ψιάνος, Κακκο (66’ Παπαδόπουλος), Άλεξιτς (75’ Γυφτοκώστας)
Αιγινιακός (Γιονούζ): Καραγκιόζης, Ορφανίδης (46’ Ζήσης), Σ. Τοπαλίδης, Πετρούσης, Στάνιτς, Λάσκαρης (63’ Ζαννάκης), Πολύζος, Μαρκόφσκι, Παπαδόπουλος (46’ Δούμτσιος), Πέριτς, Πιαστόπουλος

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Τυριακίδης (Μακεδονίας)

πηγή: liganews.gr