Εύκολο απόγευμα για τον Θεσπρωτό

Για έβδομο σερί ματς αήττητος παρέμεινε ο Θεσπρωτός (έχοντας 5 νίκες) αφού η νεανική ομάδα των Γρεβενών δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στα επιθετικά κέφια των κιτρινόμαυρων. 

Οι γηπεδούχοι δεν υποτίμησαν τα Αεράτα και έψαξαν από την αρχή το γκολ που θα τους έλυνε τα πόδια. Στο 20΄ ο Βασ.Κωνσταντίνου σέρβιρε στον Γκόλια κι εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να σπρώξει τη μπάλα στην εστία για το 1-0.

Ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα ο Κατσέλης σέντραρε και ο Φούντουλας μέσα  από τη μικρή περιοχή  πραγματοποίησε το 2-0.

Ενδιάμεσα ο Θεσπρωτός είχε δοκάρι με τον Μπέρτζο και τους παίκτες του Μουρούτη να φωνάζουν πως η μπάλα κατέληξε μέσα από την τελική γραμμή τέρματος. Από κόρνερ του Κατσέλη, ο Μπέρτζος με κεφαλιά ανέβασε στο 3-0 το σκορ για το πλατανόφυλλο.

Ο Γκόλιας στο 77΄με κοντινό βολέ μετά από γύρισμα του Γώγου, έκλεισε το σκορ για τον Θεσπρωτό (4-0).

Η ομάδα του Δημήτρη Μουρούτη είχε πλήθος ευκαιριών για πολλά περισσότερα τέρματα, με κορυφαία όλων από τον Βασίλη Κωνσταντίνου, να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι από καλή θέση.

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Σουλιώτης (65′ Χατζίου), Κατσέλης, Μπέρτζος, Σταυρίδης (53‘ Μητσέλος), Κασαρατέ, Φούντζουλας (63‘  Γώγος), Μπίκας, Γκόλιας, Ευθυμίου (65΄Τσάνης), Κωνσταντίνου Βασ.

Γρεβενά-Αεράτα: Μπακιρτζής, Γαβρίδης, Μπατακόϊας, Καραμπάλιος (46′  Κουπτσίδης), Δαδαλής, Βασιλόπουλος, Λιάκας (46΄Χυσέν), Ζιαγκλιαβός (46΄ Βλάχος), Φουρλατάρας, Σάλλα, Ασλανίδης (69‘  Γκιόνι).

πηγή: theball.gr