Η Hyundai Motor αναβαθμίζει τη συνδεσιμότητα του αυτοκινήτου

Ο όμιλος Hyundai Motor παρουσίασε τον οδικό της χάρτη για την ανάπτυξη της συνδεσιμότητας του αυτοκινήτου, ανοίγοντας το δρόμο για νέες καινοτομίες στη συνδεσιμότητα. Η Hyundai Motor θα συνεργαστεί με κορυφαίες διεθνώς εταιρείες στους τομείς της πληροφορικής και δικτύωσης, ώστε να αναπτύξουν ένα «Υπερ-συνδεδεμένο και ευφυές» πρωτότυπο όχημα, με την έρευνα και την ανάπτυξη επικεντρωμένες στην έλευση νέων αξιών και αποδοτικότητας στην καθημερινότητα των πελατών. Μαζί με τον οδικό χάρτη, η Hyundai Motor Group σχεδιάζει την έναρξη μιας νέας εποχής συνδεσιμότητας με το πρόγραμμα «Car to Life», όπου τα αυτοκίνητα θα είναι όλο και περισσότερο στο επίκεντρο της ζωής μας. Η πρωτοβουλία αυτή θα παρέχει στους χρήστες  ένα κεντρικό σημείο δεδομένων καθώς και την ικανότητα να αναλύει και να αξιοποιεί όλες τις πληροφορίες με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας του κατόχου.

Hyundai Motor Group_Announcement of Connected Car Roadmap1

Ο οδικός χάρτης περιγράφει τέσσερις κύριους τομείς υπηρεσιών που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη πιο έξυπνων και ευφυών αυτοκινήτων, που μπορούν να λάβουν και να αξιοποιήσουν τα δεδομένα πιο γρήγορα από ποτέ. Περιλαμβάνεται μια σειρά από βασικά χαρακτηριστικά, όπως: έξυπνες υπηρεσίες συντήρησης εξ αποστάσεως, αυτόνομη οδήγηση, Smart Traffic και ένα συνδεδεμένο Mobility Hub που παρέχει ασφάλεια και διαχείριση δεδομένων για όλα τα στοιχεία του συνδεδεμένου αυτοκινήτου.

Hyundai Motor Group_Cloud Center1

Σύμφωνα με την εταιρεία, το αυτοκίνητο είναι το τελευταίο εναπομένον φράγμα στη γεφύρωση της συνδεδεμένης ζωής του μέλλοντος. Ο οδικός χάρτης του Hyundai Motor Group για το συνδεδεμένο αυτοκίνητο σκοπεύει να  επιταχύνει την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών και να κάνει πραγματικότητα την εν κινήσει συνδεδεμένη ζωή των πελατών.




Πηγή: automoto.com.gr