Θεσπρωτός – Σούλι Παραμυθιάς 3-0

Ο Θεσπρωτός επικράτησε με 3-0 του Σουλίου Παραμυθιάς, για την 6η αγωνιστική στον 3ο όμιλο.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά, αφού ο χαρακτήρας ντέρμπι που είχε, προσέθεσε έξτρα νευρικότητα στις δύο ομάδες. Ελάχιστες ήταν οι φάσεις που καταγράφηκαν στο α΄μέρος με τον Θεσπρωτό πάντως να έχει τον ενθουσιασμό του γηπεδούχου και μια ελαφριά ανωτερότητα.

Οι Μπίκας, Κασαρατέ και Πέντσας είχαν τις αξιόλογες φάσεις του Θεσπρωτού, ενώ ο Μπέλλος με κεφαλιά είχε τη μοναδική απειλητική τελική για το Σούλι.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν φάσεις αλλά όλα αυτά μέχρι στο 60′. Εκεί ο Θεσπρωτός πάτησε γκάζι και με 3 γκολ σε δέκα λέπτα ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση νίκη.

Στο 62΄ ο Μπίκας προώθησε την μπάλα στον Πέντσα, αυτός την έστρωσε ωραία μπροστά  του και δεν είχε πρόβλημα να νικήσει στο τετ-α-τετ τον Βλάχο για το 1-0.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Πανταζής εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο… αγαπημένος της κιτρινόμαυρης εξέδρας, Αμαντού νίκησε τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Θεσπρωτού.

Στο 72΄ ο Γκόλιας, που μόλις είχε περάσει στο ματς, εκμεταλλεύτηκε την τέλεια σέντρα του Κωνσταντίνου και με άψογο τελείωμα κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Ένα.. αυτοδοκάρι του Κωνσταντίνου στο 80΄ ήταν η μοναδική σημαντική φάση που σημειώθηκε στα μπλοκάκια από πλευράς Παραμυθιάς.

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Σουλιώτης (58΄ Ευθυμίου), Πανταζής, Μητσέλος (78‘  Λάμπρου), Σταυρίδης, Κασαρατέ, Φούντζουλας (88′  Γ.Α.Κατσέλης), Γώγος, Πέντσας (71‘  Γκόλιας), Μπίκας, Βασ. Κωνσταντίνου.

Σούλι (Βέρμπης): Βλάχος, Μπέλλος (80‘  Μουσκάι), Νάσιος, Διαμάντης, Μαλλάτος, Κύργιος, Μώκος (65‘ Μπουκουβάλας), Γεωργάκης, Τσουμάνης, Ντόκος (85΄ Κωστάκης), Παρχαρίδης.

πηγή: theball.gr