Με πίστη για το διπλό στη Λευκάδα ο Διαγόρας!

Στο γήπεδο της Ανδρομάχης προπονήθηκε σήμερα ο Διαγόρας Σεβαστής και εκεί θα ολοκληρώσει αύριο το πρωί την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος δε μπορεί να υπολογίζει τον Άντι Ρένια που υπέστη διάστρεμμα το οποίο θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο με τρείς εβδομάδες, ενώ αμφίβολος είναι ο Κώστας Σαμανίδης ο οποίος όμως θα συμμετέχει στην αποστολή για το νησί του Ιουνίου.

Η τελευταία αυριανή προπόνηση θα γίνει στο ίδιο γήπεδο το πρωί του Σαββάτου στις 10 η ώρα και στη συνέχεια η αποστολή θα ταξιδέψει για την Λευκάδα όπου και θα διανυκτερεύσει.

Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο ταξίδι με τον ίδιο προορισμό για την ομάδα της Πιερίας η οποία και την προηγούμενη Κυριακή έπαιξε στο ίδιο γήπεδο το οποίο δεν είναι και στην καλύτερη του κατάσταση.

Υπάρχει πίστη για το θετικό αποτέλεσμα αφού σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι ο Διαγόρας θα παρουσιαστεί πιο ενισχυμένος σε έμψυχο υλικό και σίγουρα οι παίκτες του θα είναι πιο ξεκούραστοι αφού με την διανυκτέρευση στη Λευκάδα, θα έχουν πολύ περισσότερο χρόνο στη διάθεση τους για να παρουσιαστούν σύμφωνα με τις ανάγκες του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

πηγή: pieriasport.blogspot.gr