Μοιράστηκαν βαθμούς Θεσπρωτός και Βέροια (1-1)

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτός και Βέροια (1-1).

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Θεσπρωτός και Βέροια με 1-1, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Βορείου ομίλου της Super League 2. Προηγήθηκαν στο 41’ με Κωνσταντίνου οι γηπεδούχοι και απάντησαν με τον Φασίδη στον 64’ οι φιλοξενούμενοι.

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 7’. Κεφαλιά του Μπελεβώνη από το σημείο του πέναλτι, μετά από σέντρα του Παπαχρήστου, ο Τσιμόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά. Εννιά λεπτά μετά απείλησε ξανά η φιλοξενούμενη ομάδα, όταν από σέντρα του Μπουκουβάλα, ο Μπούζας στο ύψος της περιοχής προσπάθησε να σουτάρει αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ και απομάκρυναν οι αμυντικοί του Θεσπρωτού. Στο 31’ σέντρα του Ρίζου από αριστερά, ο Παπαδόπουλος βγήκε και προ του Μπονίγια μπλόκαρε τη μπάλα. Επτά λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα, οι Φασίδης, Ιωάννου και Μπελεβώνης μέσα στην περιοχή δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε αλλεπάλληλα σουτ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 41’ να ανοίξουν το σκορ. Ο Μπονίγια μπήκε στην περιοχή, ο Στίκας τον ανέκοψε αρχικά και ο επερχόμενος Κωνσταντίνου από κοντά νίκησε τον Παπαδόπουλο για το 1-0.

Η Βέροια κατάφερε στην πρώτη της μεγάλη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο να ισοφαρίσει σε 1-1. Ψηλοκρεμαστή σέντρα από δεξιά του Μπουκουβάλα, ο Φασίδης πήγε με φόρα και έπιασε την δυνατή κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 90’ καλό δυνατό σουτ του Μίγγου από το ύψος της περιοχής, έφυγε μόλις άουτ.

Η «Βασίλισσα του Βορρά» με τον βαθμό που πήρε έφτασε τους τρεις ενώ από την άλλη η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα έχει πλέον τρεις βαθμούς.

Σκόρερ: Κωνσταντίνου (41’) – Φασίδης (64’).

Συνθέσεις:

ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ (Ρότσα): Τσιμόπουλος, Σεμερτζάκης (60’ Μαρτίνεζ), Γώγος, Ρίζος, Τρομπούκης, Μίγγος, Πέρεζ (86’ Δρίτσας), Μπίκας, Αδαμάκης (74’ Ρούσης), Κωνσταντίνου (86’ Πανταζέλος), Μπονίγια.

ΒΕΡΟΙΑ (Ανυφαντάκης): Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (85’ Περδίκης), Ορφανίδης (75’ Κατσούκης), Μπελεβώνης, Φασίδης, Μπουκουβάλας, Ιωάννου.

πηγή: liganews.gr

Photo: ΠΑΕ Θεσπρωτός / Thesprotos FC