Νίκη και πρόκριση του Απόλλωνα Ευπαλίου στην επόμενη φάση του κυπέλλου

Καταιγιστικός ήταν ο Απόλλωνας στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνα κυπέλλου Ελλάδας αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Όμηρου Νεοχωρίου εύκολα με σκορ 3-0.

Η ομάδα του Γιώργου Μίχου άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ , μόλις στο 4′ με τον Αντώνης Ρουμπάτο.

Στην συνέχεια το παιχνίδι οι γηπεδούχοι το έλεγχαν εξολοκλήρου δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ χωρίς όμως να σημειώσουν άλλο στο πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη αν και ο Όμηρο προσπάθησε απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο και ας μην ξεχνιόμαστε ομάδα ΓΈθνικής έχοντας πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεση του χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει την εστία του Αλέξη Μίχου.

Στην συνέχεια ο Απόλλωνας με τον εκρηκτικό Μπάμπη Παπανδρέου σημείωσε ακόμη δυο γκολ στο 55′ με κοντινό πλασέ και στο 60′ καθαρίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού του κυπέλλου σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα για την ομάδα του Ευπαλίου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο κόσμος έδωσε τον παρών στο γήπεδο Μαλαμάτων αγνοώντας την υπερβολική ζέστη στηρίζοντας την προσπάθεια της διοίκησης τα τελευταία χρόνια αλλά και την νέα χρονιά για την συμμετοχή της στην Γ΄Εθνική αλλά και στο κύπελλο Ελλάδας.

Όσο για την ομάδα του Ομήρου έδειξε καλά στοιχεία απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο ύστερα από ένα δύσκολο καλοκαίρι που πέρασε. Ο Όμηρος επενδύει και γιατί να μην το κάνει άλλωστε στα παιδιά του και στους ανθρώπους που έχουν κάνει εξαιρετική δουλεία τα τελευταία χρόνια στις ακαδημίες τις ομάδας.

Στο γήπεδο τον Μαλαματών έδωσε το παρών ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Παπαχρίστος και ο γραμματέας κ. Λαυράνος , ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Φωκίδας κ. Σπυρόπουλος, ο πρώην του Ομήρου κ. Περαρής και ο νύν κ. Τσάμης καθώς και ο πρόεδρος της ομάδας του Απόλλωνα κ. Κούγιας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Απόλλων Ευπαλίου: (Μίχος): Μίχος,Ντερβίσι,Σπόρας,Φλέγγας Γ., Κοντός,Ζέρβας(52’Γεωργακόπουλος), Φλέγγας Δ.,Ζαχαρόπουλος(65’Ράμμος Χ.)Ρουμπάτος,Παπανδρέου(70’Ζέρβας Κ.),Παναγιωτόπουλος.

Όμηρος Νεοχωρίου:(Ανωγιάτης): Μπότας, Χαλαζιάς, Μάτσιγκας, Μπαλαμπάνης,Θεωδορίδης, Βαλτογιάννης Κ., Μπεναρδής(23’Λαγός λ.τ.),Καλογερόπουλος (75’΄Σερακιώτης) , Φράγκος Γ., Φράγκος Αν., Γαλάνης Μ.Ι. (58’Γαλάνης Μ.Γ.),