Νίκη στις καθυστερήσεις για το Σούλι Παραμυθιάς

Ο Μακεδονικός Σιάτιστας κρατούσε το βαθμό τις ισοπαλίας μέχρι το τέλος, αλλά το Σούλι Παραμυθιάς σκόραρε στις καθυστερήσεις και κέρδισε 2-1, κάνοντας εξαιρετικά δύσκολη την υπόθεση παραμονή για τη Σιάτιστα που έμεινε στους πέντε βαθμούς… στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής στο 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Σιάτιστας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και έψαξε αυτό που ήθελε… πατούσε καλύτερα στο γήπεδο από τους φιλοξενούμενους.

Με μακρινά σουτ απείλησε ο Μακεδονικός του Μπατσή 18′ και 21′ αλλά και μια καλή ευκαιρία του Μπόζιαρη στο 27′ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στην πρώτη καλή φάση μέσα στα καρέ του Μακεδονικού, ο Νούγιας στο 61′ με κοντινή προβολή έβαλε μπροστά στο σκορ το Σούλι… 0-1.

Στο 69′ το Σούλι είχε δοκάρι με τον Κωστάκη.

Ο Μακεδονικός ανέβασε την απόδοση του μετά το 70′ και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Τσακνάκη στο 84′.

Η ομάδα της Σιάτιστας στην προσπάθεια της να πάρει τους τρεις βαθμούς βγήκε μπροστά και το πλήρωσε στο 90+ με πλασέ του Νούγια… 1-2!!!

Μακεδονικός Σιάτιστας: (Καραμπατζάκης): Πάντος, Μπατσής, Μαλούτας, Λιάπτσης, Μούστα, Χαντάβας, Τσιούκρας Χ.,Ταφαρλής, Τσιούκρας Γ., Τσακνάκης, Μπόζιαρής

Έπαιξαν ακόμα: Εράλντι, Λιάμης, Μπούρτσος.

Σούλι (Βέρμπης): Βλάχος, Μπέλλος, Νάσιος, Κωστάκης, Μαλλάτος, Μώκος, Μπουκουβάλας, Γεωργάκης, Τσουμάνης, Ντόκος Νούγιας.

Έπαιξαν ακόμα: Βένος, Ελευθεριάδης, Μώκος.

πηγή: siatista-info.blogspot.com