Σπουδαία νίκη για την Κ14 της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας απέναντι στην ΕΠΣ Θεσπρωτίας με 3-1

Η Κ14 ομάδα της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας μετά από ένα εξαιρετικό παιχνίδι, πήρε άνετα τη νίκη απέναντι στην ομάδα της ΕΠΣ Θεσπρωτίας με σκορ 3-1 στα πλαίσια του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ από πολύ νωρίς με την κεφαλιά του Ανδρέου στο 5’ κάνοντας το 1-0. Το 2-0 έγινε στο 16’ επίσης με κεφαλιά από τον Γαλιάτσο, σκορ, ενώ στο 35’ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και μείωσαν σε 2-1 με την κεφαλιά του Σάκκου, που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα του Κυριάκου Παναγιωτίδη, έχοντας ως σκοπό μόνο τη νίκη ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας να πετύχει το τρίτο της τέρμα στο 44’ (9ο λεπτό του β’ ημιχρόνου), αφού η απευθείας εκτέλση κόρνες του Σολδάτου, χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι. Ότι δεν έκανε ο Σολδάτος το έκανε δύο λεπτά αργότερα ο Κυριακίδης, με κοντινό πλασέ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1 για την ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Διαιτητής: Καλαμάρης (ΑΙτ/νιας)

Βοηθοί: Αλεξόπουλος, Καλυβόπουλος (ΑΙτ/νιας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας (Κυριάκος Παναγιωτίδης): Πολίτης, Νάτσιος, Σουλιώτης, Σεργής, Ανδρέου, Γαλιάτσος, Τάτσης (60’ Γαζής), Λούπας, Σολδάτος, Κυριακίδης, Πασκασοβίτης.

ΕΠΣ Θεσπρωτίας (Χρήστος Σακαρέλης): Νάτσης, Τόκας (57’ Πετρίδης), Δανδάκης, Τσιώτης (57’ Πασχάλης), Σάκκος (57’ Μούσιος), Τσαλούκας, Αποστόλου, Σπύρου, Παλάντζας, Μίγκος (57’ Αδαμίδης).