Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε ο ΑΟ Ζηρού

Με ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι συνεχίστηκε η φετινή προπονητική περίοδος, για τα παιδιά του τμήματος “Basket” του Συλλόγου μας. Έτσι, το Σάββατο 13/05/2017, οι μικροί καλαθοσφαιριστές μας, είχαν την χαρά να υποδεχτούν το τμήμα “Basket” του ιστορικού Πανηπειρωτικού Αθλητικού Συλλόγου Γιάννινα (ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ) στο κλειστό γυμναστήριο του Λυκείου Φιλιππιάδας.

Πραγματοποιήθηκαν αγώνες για όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, καθώς και οι δύο Σύλλογοι έχουν στο δυναμικό τους πολλούς νεαρούς αθλητές, οι οποίοι προσέφεραν πλούσιο θέαμα, γεμάτο ήθος, αλλά και θεαματικά καλάθια, ενώ οι προπονητές Σοφία Σιάφη και Δημήτρης Αναστασίου, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Ενδεικτικό της σημασίας που δείχνουν οι δύο Σύλλογοι, στα τμήματα υποδομής τους, είναι το γεγονός ότι στο τέλος της αναμέτρησης, ανανεώθηκε το ραντεβού τους για τον Ιούνιο, στο 8ο basketball camp 2017, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΑΣ Γιάννινα, οπότε και συμφωνήθηκε να υπάρξει και ευρύτερη συνεργασία.

Ευχαριστούμε το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του ΠΑΣ Γιάννινα, για την παρουσία τους στις εγκαταστάσεις μας και δεσμευόμαστε ότι με την έναρξη της νέας προπονητικής περιόδου θα ανταποδώσουμε.