Υποψήφιος για αθλητής της χρονιάς ο Αντρέας Μίτα

Ο Αντρέας Μίτα ο αθλητής στίβου της Πρέβεζας είναι υποψήφιος αθλητής της χρονιάς για 2021

Υποψήφιος αθλητής της χρονιάς στην κατηγορία Κ18 για το 2021 είναι ο αθλητής του Αθλητικού Συλλόγου Πρέβεζας “Ευ Ζην” Ανδρέας Μίτα.
Ο 16χρονος άλτης του ύψους, χάλκινος βαλκανιονίκης και Πρωταθλητής Ελλάδος, με την εξαιρετική του πορεία το 2021 εξασφάλισε την υποψηφιότητα του στην ψηφοφορία που ξεκίνησε χθες 27 Δεκεμβρίου και θα είναι ανοικτή έως τις 3 Ιανουαρίου 2022.
Ο Αντρέας Μίτα το 2021 έσπασε αρκετές φορές στο ατομικό του ρεκόρ περνώντας πρόσφατα το 2.08 και ανέβηκε 3 φορές στο πρώτο σκαλί του βάθρου και μία στο τρίτο, σε μεγάλους αγώνες.
Συγκεκριμένα ο αθλητής του ύψους του Αθλητικού Συλλόγου Πρέβεζας “Ευ Ζην” αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στη Θεσσαλονίκη και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18 στο Βόλο, Χάλκινος Βαλκανιονίκης στους Βαλκανικούς Αγώνες Κ18 στην Σερβία και πρώτος στην στη συνάντηση στίβου Ελλάδας-Κύπρου.

Λίγο πριν το φινάλε του 2021, οι φίλοι του στίβου καλούνται να επιλέξουν τους κορυφαίους και τις κορυφαίες στον στίβο ανά κατηγορία (Ανδρών/Γυναικών, Κ23, Κ20 και Κ18).

Η ψηφοφορία θα είναι σε εξέλιξη στο site του ΣΕΓΑΣ (πατήστε εδώ) μέχρι την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν το μεσημέρι της Τρίτης 4 Ιανουαρίου τόσο στο site της Ομοσπονδίας όσο και στα social media.