Α. Παντζιαράς: «Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Δηλώσεις για το φιλικό παιχνίδι με την Αλβανική Luftetari, αλλά και για τα πρώτα συμπεράσματα της προετοιμασίας έκανε ο προπονητής του Τηλυκράτη, Ανδρέας Παντζιαράς, που έκανε και το σχόλιο του για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στη Λευκάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Σήμερα κλείσαμε 4 εβδομάδες προετοιμασίας,. Νομίζω ότι ήμαστε στην κορύφωση της κούρασης. Κάναμε ένα πάρα πολύ δυνατό φιλικό με μια ομάδα από την Αλβανία. Στο πρώτο ημίχρονο, πάρα πολύ καλά στοιχεία δοκιμάζοντας ένα καινούργιο σχηματισμό(3-5-2) και αν ήμασταν πιο γρήγορα στις σκέψεις μας θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες ευκαιρίες. Στην επανάληψη ο αντίπαλος, που ήταν ανώτερος από εμάς, πάτησε πιο καλά στο γήπεδο.

Κρατάω την διάθεση από όλους τους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος ο σημερινός σίγουρα δεν είναι για να παιχτεί ποδόσφαιρο και κάποια στιγμή πρέπει και εσείς να αναφέρεται.

Από εκεί και πέρα εμείς συνεχίζουμε δουλεύοντας σκληρά, παρά τα πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Είναι η 4η φορά από την μέρα που αρχίσαμε που μπαίνουμε σε γήπεδο κανονικών διαστάσεων, άρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.