«Ταίριαζε η φιλοσοφία μας»

Ευχαριστημένος από τον τρόπο που τον προσέγγισε ο Τηλυκράτης δήλωσε ο Γιώργος Γραμματικόπουλος.

Στο lefkadasportnews.gr μίλησε ο έμπειρος φορ. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στην ιστορία του Τηλυκράτη, ενώ εξύμνησε και τον κόσμο της Λευκαδίτικης ομάδας.

Δείτε αναλυτικά:

Τι είναι αυτό που σε έκανε να αποδεχθείς την πρόταση του Τηλυκράτη;
«Ο τρόπος που με προσέγγισαν αρκετό καιρό πριν, ο προπονητής κ. Παντζιαράς και η διοίκηση της ομάδας, ταίριαζε η φιλοσοφία μας. Στην κουβέντα που κάναμε μου έδειξαν ότι με θέλουν πολύ και πιστεύουν σε μένα και θα δώσω το 100% να τους δικαιώσω».

Πως βλέπεις την προοπτική να αγωνιστείς εκτός Αχαΐας;
«Το να παίξω εκτός Αχαΐας και σε άλλο όμιλο είναι κάτι καινούργιο για μένα. Σίγουρα οι πολύ καλές ομάδες που υπάρχουν στον όμιλο, καθώς είναι πολύ ανταγωνιστικός όμιλος με καλές ομάδες και καλούς παίχτες, έπαιξε το ρόλο του, καθώς η ιστορία που έχει τόσα χρόνια η καινούργια μου ομάδα και η φιλοσοφία της, μαζί με τους στόχους που έχουμε σαν ομάδα».

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τη νέα σου ομάδα;
«Οι στόχοι μου για φέτος, είναι πρώτα από όλα να βοηθήσω στα μέγιστα την ομάδα μου να πετύχει τους δικούς της στόχους και προσωπικά για μένα να έχουμε υγεία και ένα πολύ καλό πρωτάθλημα».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο;
«Έχω μάθει για τον κόσμο της ομάδας. Ξέρω ότι αγαπούν πολύ την ομάδα και θα κάνουμε τα πάντα να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο, ελκυστικό και να το ευχαριστιέται σε συνδυασμό με τις νίκες».