Συγχωνεύονται Καραϊσκάκης-Αμβρακία!

Την απόφαση να συνενωθούν πήραν οι δύο ομάδες της Άρτας, ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική

Η ΑΕ Καραϊσκάκης και η Αμβρακία Κωστακιών αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να συγχωνευτούν. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στη Γ’ Εθνική, αλλά και μια που θα αγωνίζεται στο Α’ τοπικό Άρτας και θα λειτουργεί ως φυτώριο νεαρών παικτών. Σε πρώτο χρόνο, κι επειδή δεν υπάρχει χρόνος για μετονομασία, η ΑΕ Καραϊσκάκης θα συνεχίσει στη Γ’ Εθνική, ενώ η Αμβρακία θα αγωνιστεί στο τοπικό.

Σε κοινή τους ανακοίνωση οι δύο ομάδες έκαναν γνωστή την απόφασή τους να συνεργαστούν και απομένει η έγκριση από τις γενικές συνελεύσεις τους για να προχωρήσει το εγχείρημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι διοικήσεις της ΑΕ Καραϊσκάκης και της Αμβρακίας Κωστακιών, ήρθαν σε κατ’ αρχήν συμφωνία, για την συνένωση των δυο ομάδων και την δημιουργία μιας ισχυρότερης δύναμης, η οποία θα μπορέσει να παίξει καθοριστικό ρόλο, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με βασική αρχή την αξιοποίηση όλων των ποδοσφαιριστών της περιοχής μας.

Περισσότερες ανακοινώσεις για την απόφαση συνένωσης των δυο ομάδων, θ’ ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, αφού προχωρήσουν οι γενικές συνελεύσεις και των δύο σωματείων».