Στον Κρόνο Αργυράδων ο Σπύρος Νικολάου

Μετά τους Γιαννόπουλο και Πάνου, ένας ακόμη βασικός ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την ομάδα του Βελισσαρίου και αυτός είναι ο Σπύρος Νικολάου.

Ο Νικολάου ο οποίος στα δύο χρόνια που φόρεσε την φανέλα του Βελισσαρίου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα σούπερ καπ, θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά στον Κρόνο Αργυράδων που είναι πρώτος στην βαθμολογία με 26 βαθμούς ένα βαθμό πάνω από την δεύτερη Λευκίμμη.

«Έρχομαι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του προς το www.argyrades.gr αναφέρει: « Ήρθα στον ΚΡΟΝΟ για πολλούς  λόγους . Πρώτα από όλα γιατί ο Πρόεδρος και οι άνθρωποι της Ομάδας με πλησίασαν με τον καλύτερο τρόπο και μου φέρθηκαν άψογα. Άλλωστε ο φίλος μου Χ. Τσάνης έχει πει τα καλύτερα για την ομάδα και το καλό κλίμα που υπάρχει.

Έχω γνωριστεί με τα περισσότερα παιδιά της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές του ΚΡΟΝΟΥ ξεχωρίζουν για την ποιότητά τους και με πολλούς έχουμε βρεθεί αντίπαλοι στους αγωνιστικούς χώρους (Πετρόγιαννης, Κονισπολιάτης, Ζάχος με τον οποίο είμαστε κοντοχωριανοί κ.α) είτε με τον ΑΟ ΚΑΣΣΙΩΠΗ, είτε με τον ΑΟ ΣΥΝΑΡΑΔΩΝ.

Πολύ σημαντικό για να πετύχω και τους προσωπικούς μου στόχους μέσα από την ομάδα είναι οι υψηλές βλέψεις που έχει. Πρώτος στόχος είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε με την ποιότητα και την εμπειρία των παικτών που διαθέτει η ομάδα. Όμως οι επιτυχίες έρχονται με σκληρή και μεθοδική προσπάθεια και όχι με λόγια».

πηγή+φωτο: passports.gr