Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οδυσσέας Νυδριού: Παρουσία Filips Dohndt το τουρνουά των ακαδημιών την 1η μέρα των εορτασμών της αδερφοποίησης

0

Παρουσία του Filips Dohndt, αλλά και του κ. Αντρέι εκπροσώπου της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, ξεκίνησε σήμερα στο Νυδρί οι διήμερες εκδηλώσεις που θα κορυφωθούν αύριο, προς τιμήν της αδερφοποίησης των ομάδων της Μονακό και του Οδυσσέα Νυδριού.

01

 

Παιδιά από τις ακαδημίες του Οδυσσέα Νυδριού και του Δήμου Λευκάδας έδειξαν το ταλέντο τους στους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Νυδριού, όπου έγιναν αγώνες με βάση την ηλικία του κάθε νεαρού αθλητή.

Ο Πρόεδρος του Οδυσσέα, Σπύρος Κτενάς και ο Ευτύχης Ζουριδάκης, καλωσόρισαν τους δύο εκλεκτούς καλεσμένους και η κάθε ομάδα σε συνεργασία πάντα με τον Οδυσσέα Νυδριού, τους δώρισε από ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα.

03

Ο εκπρόσωπος της Μονακό, μαζί με τον εκπρόσωπο της οικογένειας Ριμπολόβλεφ, έδειξαν ιδιαίτερα χαρούμενοι, ενώ βράβευσαν την κάθε ομάδα με ένα κύπελλο, ενώ όλα τα παιδιά πήραν από ένα αναμνηστικό.

02

Αύριο, το πρωί στο πρόγραμμα υπάρχει η κρουαζιέρα, ενώ το βράδυ θα γίνει η τελική εκδήλωση της αδερφοποίησης των δύο σωματείων, παρουσία του ποδοσφαιριστή Άκη Ζήκου.

πηγή: lefkadasportsnews.gr

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ