Αρχική ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ένωση Πάργας στο Νovus Cup Christmas Edition (pics)

0

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ένωση Πάργας συμμετείχε με το τμήμα Κ13 στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά ποδοσφαίρου Νovus Cup Christmas Edition που έγινε το τριήμερο 27-28-29  Δεκεμβρίου 2017 στην περιοχή της Γλυφάδας-Βάρης στην Αθήνα με την συμμετοχή ακαδημιών ποδοσφαίρου από όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και τις ακαδημίες των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ & ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που αγωνίζονται  στο πρωτάθλημα της  Superleague .

Η εμπειρία για όλους μας πολύ μεγάλη κυρίως όμως για τα παιδιά της ακαδημίας μας που είχαν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν  παιδιά που μελλοντικά θα στελεχώνουν τις ανδρικές ομάδες των συλλόγων τους στο ανώτερο επαγγελματικό  επίπεδο.

Στόχος της συμμετοχής μας η βελτίωση της αυτοεκτίμησης των  ποδοσφαιριστών της ακαδημίας μας και η αποκόμιση εμπειριών πολύτιμων για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής εκπαίδευσής  τους καθώς και η προώθηση των ταλέντων μας,  μέσα από την διαδικασία του scouting από έμπειρους προπονητές και μάνατζερ που παρακολούθησαν το τουρνουά.

Αισθανόμαστε για ακόμη μια φορά περήφανοι για τα παιδιά της ακαδημίας και για την δουλειά που γίνεται σε αυτήν. Τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας έγιναν πλέον γνωστά σε πανελλήνιο επίπεδο και ήταν απολύτως ενθαρρυντικά  αλλά αυτό που μας ικανοποιεί περισσότερο, είναι η χαρά που δώσαμε, στα παιδιά και τους γονείς τους που μας ακολούθησαν σε αυτό το τουρνουά, να συμμετέχουν σε μια ποδοσφαιρική γιορτή, που προάγει την κοινωνικοποίηση, την αθλητική παιδεία, και την ευγενή άμιλλα σε ένα άθλημα που από την φύση του είναι απολύτως ανταγωνιστικό.

Κάποια από τα παιδιά που συμμετείχαν μπορεί να μην φτάσουν ποτέ να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο, θα θυμούνται όμως για πάντα πως έπαιξαν και ανταγωνίστηκαν κάποια άλλα παιδιά που είναι βέβαιο ότι θα φτάσουν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας τους γονείς των παιδιών για την απόφασή τους να μας τα εμπιστευθούν σε αυτό το τουρνουά. Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους υπεύθυνους του δικτύου ακαδημιών Novus τους κ. Γιώργο και Θάνο Καπουράνη και Αλέξανδρο Τζόρβα για την φιλοξενία σε ένα άψογα οργανωμένο και υψηλού επιπέδου ποδοσφαιρικό τουρνουά υποδομών.

Ευχόμαστε στα παιδιά  της ακαδημίας μας και στις οικογένειές τους και  σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής μας,  χρόνια πολλά, ευτυχισμένο, υγιές, δημιουργικό  και πολύ αθλητικό το νέο έτος 2018!!!

Η Δ/νση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ένωση Πάργας.

The requested photo source cannot be loaded at this time. Photoset not found

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ