Το πρόσωπο της αγωνιστικής: Ευάγγελος Αναστασίου

Το πρόσωπο της 11ης αγωνιστικής είναι ο μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα Πάργας Ευάγγελος Αναστασίου, ο οποίος και πέτυχε χατ τρικ τερμάτων στην αναμέτρηση με την Θύελλα Σινώπης, μόλις σε μόλις 15 λεπτά αγώνα. Πέτυχε το 0-3 ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου, το 2ο προσωπικό του στο 55′ και το 3ο (5ο για τον Απόλλωνα Πάργας) στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης. Χατ τρικ που φαίνεται να αποτελεί και χρονικό ρεκόρ φέτος στην κατηγορία από τον 17χρονο παίκτη της ομάδας της Πάργας.

“Ναι, έγινε αρκετά γρήγορα το χατ τρικ,” μας λέει ο Ε. Αναστασίου, “το οποίο όμως οφείλεται στις όμορφες ενέργειες των συμπαικτών μου, στο σύνολο της ομάδας. Ο Απόλλωνας Πάργας έχει ένα αξιόλογο σύνολο που αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις γραμμές και το κυριότερο είναι ότι οι μεγαλύτεροι βοηθούν τους μικρότερους με κάθε τρόπο. Όπως και ο προπονητής μας, ο οποίος είναι πάντα δίπλα στους παίκτες, υπολογίζει τον καθένα από μας και το δείχνει έμπρακτα, ενώ μας εμπνέει και την απαραίτητη εμπιστοσύνη”.

Ο Ε. Αναστασίου είναι μόλις 17 ετών, την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Κ17 του Παναιτωλικού, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια όπου και ζούσε στο εξωτερικό(Γερμανία), αγωνίστηκε στις Κ16 και Κ15 της Κολωνίας.

Για τους στόχους του και το μέλλον του σαν ποδοσφαιριστής ο Ευάγγελος Αναστασίου μας είπε, “…πρώτος μου στόχος φέτος είναι οι πανελλήνιες και να περάσω σε σχολή της αρεσκείας μου. Από ‘κει και πέρα, αναλόγως που θα βρίσκομαι, θέλω να παίξω ποδόσφαιρο σε καλό επίπεδο και αν έρθουν οι κατάλληλες συγκυρίες στη συνέχεια, γιατί όχι να προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατόν, αν μπορώ, σε μεγαλύτερες κατηγορίες”.

Αλέξης Πανταζής