«Κρεμά» τα παπούτσια του ο Πανακούλιας

Τέλος σε μια σημαντική καριέρα αναγκάζεται να βάλει ο Στάθης Πανακούλιας. Μόλις στα 30 του χρόνια ένας σοβαρός από τροχαίο ατύχημα τον αναγκάζει να «κρεμάσει» τα παπούτσια του.

Ο Πανακούλιας ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Άρτας και στη συνέχεια αγωνίστηκε μεταξύ άλλων Αθηναΐδα, Φωστήρα, Εθνικό Αστέρα, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Σμύρνης, Σαρωνικό, Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην ΕΠΣΑΝΑ με τη φανέλα του Παλληνιακού. Συνολικά μετρά 217 συμμετοχές στην καριέρα του στις εθνικές κατηγορίες, 46 στο Α’ τοπικό, ενώ έχει 5 Κύπελλα Ερασιτεχνών στο παλμαρέ του και αρκετές ακόμα διακρίσεις.

«Μετά από 14 χρόνια επαγγελματικής σταδιοδρομίας δεν περίμενα ότι θα σταματούσα τόσο γρήγορα να κάνω αυτό που τόσο αγαπώ! Νιώθω γεμάτος από χαρές, λύπες, διακρίσεις, αποτυχίες και πολλές επιτυχίες. Όμως έφτασε αυτή η πορεία στο τέλος της. Δυστυχώς ο τραυματισμός μου από το τροχαίο, μου απαγορεύει να συνεχίσω και να παίζω. Μετά από 14 χρόνια ήρθε η ώρα να σταματήσω να κάνω αυτό που λάτρεψα όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου. Παίζοντας αυτά τα χρόνια μάζεψα πολλές εμπειρίες, έγινα καλύτερος άνθρωπος και πάνω από όλα έκανα αυτό που αγαπούσα. Γι’ αυτό και θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ήμασταν μαζί, που πεινάσαμε μαζί, παλέψαμε μαζί, για να επιβιώνουμε κάθε χρόνο, σε όσους με πίστεψαν και σε όσους όχι! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς και στην οικογένειά μου!»