Κυπελλούχος ο Τηλυκράτης Λευκάδας 2-0 τον Εθνικό Φιλιππιάδας

Στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας έγινε σήμερα ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας παρουσία περίπου 1000 περίπου θεατών όπου η ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας κέρδισε με 2-0 τον Εθνικό Φιλιππιάδας χάρις στα γκολ του Καββαδία και του Γκίκα.

Αφού χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες η ομάδα του Τηλυκράτη πέτυχε το 1-0 στο 32′ όταν ο Καββαδίας με ατομική προσπάθεια και σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσάκαλου και έκανε το 1-0.

Στο 84′ λεπτό ο Εθνικός έχασε μεγάλη ευκαιρία να “μπει” στο παιχνίδι  αλλά το πλασέ του Μαλλάτου απέκρουσε ο Τρανουλίδης.

Το 2-0 έγινε στο 86ο  λεπτό ύστερα από πάσα του Κτενά πίσω από την άμυνα του Εθνικού ο Γκίκα τετ ατ τετ με τον Τσάκαλο πλάσαρε και χάθηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του οδηγώντας την ομάδα του στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Φραγκούλης Π.–Μαυροκεφάλου

4ος διαιτητής: Γιώργος Ρούσος

Εθνικός Φιλιππιάδας (Νίκος Λάππας): Τσάκαλος, Χρήστου, Σαραντάρης, Μαλλάτος, Παπαρούνης (82′ Λέντζος), Μανιώτης, Δημουλάς, Κούσης, Σιδηρόπουλος, Σιώρος, Καραγκούνης (70′ Τσιάπι).

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Τρανουλίδης, Τσελάι (26′ λ.τρ. Περιστέρης), Βασίλας (86′ Λογαράς), Μπουρδούβαλης, Ιασωνίδης, Καββαδίας (87′ Παπακωνσταντής), Μπαλογιάννης, Κτενάς, Γεωργάκης (70′ Γκίκα), Καταγής Γ., Καλογέρης.