Αρχική ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Σαββίδου: Είχαμε πνεύμα, ψυχή και θάρρος!

0

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Νεοκαισάρεια, ανάμεσα στον Αχιλλέα και την Ιστιαία, που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Πιερίας, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Μίκι Τσίρκοβιτς, η προπονήτρια των γηπεδούχων, Ανθούλα Σαββίδου, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Αργύρης Πουταχίδης (Ιστιαίας) και Γιάννης Δερμίσης (Αχιλλέα Νεοκαισάρειας).

Μίκι Τσίρκοβιτς (προπονητής Ιστιαίας): «Συγχαρητήρια στην κ. Σαββίδου για το θάρρος και τη δύναμη που βρήκε για να μπει στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι ένα «κόσμημα». Συγχαρητήρια για τη νίκη. Ζητούμε συγγνώμη που δε σκεφθήκαμε να προσφέρουμε μια ανθοδέσμη. Ήλθαμε να κάνουμε μια προσπάθεια με τα παιδιά. Προσπαθήσαμε μέχρι το 89′ και χάσαμε ένα παιχνίδι που θα έλεγα ότι θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη τύχη. Το αποτέλεσμα όμως μετράει. Ο Αχιλλέας πήρε τη νίκη στο 89′. Τους εύχομαι καλή πορεία. Όσο για εμάς, ήταν να κάνουμε μια καινούρια αρχή. Οι ποδοσφαιριστές μου κατέβαλαν προσπάθεια, αλλά με τη νοοτροπία που επικρατεί δε γίνεται να χτίζεις κάτι 89 λεπτά και στο 90′ να το «γκρεμίζεις». Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς θα κάνουμε μια προσπάθεια να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου αλλά είναι κρίμα να χάνουμε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Ανθούλα Σαββίδου (προπονήτρια Αχιλλέα Νεοκαισάρειας): «Ευχαριστώ πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές μου. Μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έδωσαν πνεύμα, ψυχή και θάρρος. Χάρηκα πάρα πολύ, αν και είχαμε κάποια προβλήματα. Τα διαχειριστήκαμε σωστά, ηρεμήσαμε και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε να πάρουμε. Γνωρίζαμε τον αντίπαλο, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και ευχαριστώ τα παιδιά για το αποτέλεσμα».
Αργύρης Πουταχίδης (ποδοσφαιριστής Ιστιαίας): «Είμαστε αναγκασμένοι να κυνηγούμε βαθμούς σε κάθε παιχνίδι, με όποιον κι αν παίζουμε. Σήμερα δεν ήμασταν 100% συγκεντρωμένοι και μας στοίχησε. Δε μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να προσπαθήσουμε να διορθωθούμε. Αλλάζει η εικόνα της ομάδας σιγά σιγά αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Ελπίζουμε στη συνέχεια να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη, να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας και να ξεκολλήσουμε από τον πάτο όπου είμαστε».

Γιάννης Δερμίσης (ποδοσφαιριστής Αχιλλέα Νεοκαισάρειας): «Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες που παλέψαμε μέχρι το τέλος. Θέλαμε πάρα πολύ αυτή τη νίκη, για πολλούς λόγους. Σίγουρα έχουμε μπροστά μας δυο εβδομάδες να ηρεμήσουμε. Κοιτάμε από καλύτερη θέση τη βαθμολογία. Πρέπει να δουλέψουμε και να πάμε στον Τηλυκράτη για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Ιστιαίας και καλή επιστροφή».

πηγή: katerinisport

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ