Τηλυκράτης Λευκάδας-ΑΕ Λευκίμμης 4-0: Ποιο ντέρμπι; Ντόρτια και… ξεφεύγει!

Την «γεύση» της νίκης γεύτηκε ο Τηλυκράτης μετά από πέντε αγωνιστικές (τελευταίο τρίποντο κόντρα στον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα) επικρατώντας στην Λευκάδα της ΑΕ Λευκίμμης με το εντυπωσιακό 4-0, και ανέβηκε ξανά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά έκανε επίδειξη δύναμης και πρόσφερε γκολ και θέαμα στους φίλους της στο «Πλάτων Γρηγόρης».

Ο κόσμος του Τηλυκράτη αποθέωσε τους θριαμβευτές για τη μεγάλη νίκη. Ο Τηλυκράτης Λευκάδας ήταν ομάδα υψηλού επιπέδου και η ΑΕ Λευκίμμης δεν μπόρεσε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του ντέρμπι.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο σκορ από το 15ο λεπτό και αφού μπήκαν αποφασισμένοι για το τρίποντο. Δράστης του πρώτους τέρματος ήταν ο Φώντας Φέτσης που με σουτ κέρδισε τον Βορύλλα ανοίγοντας τον χορό των τερμάτων.

Στο 21′ η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα με σκόρερ τον Γκίκα.

Στο 44′ ο Τηλυκράτης  «τέλειωσε» το παιχνίδι και τα όποια όνειρα των φιλοξενουμένων για κάτι θετικό, από το πρώτο κιόλας μέρος. Ο Γραμματικόπουλος με σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Βορύλλα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 64ο λεπτό ο Περιστέρης με σουτ.

Με 10 παίκτες τελείωσαν το ματς οι δύο ομάδες μετά τις αποβολές των Φέτση (88΄) και Ρογγότη (90΄+) με δευτερη κιτρινη κάρτα.

Διαιτητής: Μάντζιος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Καραλής-Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής Σ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Πετράκος (68΄Καλογερής), Περιστέρης, Κτενάς (79΄Μπουρδούβαλης), Γραμματικόπουλος (86΄Γεωργάκης), Γκίκα (73΄Βασίλας), Φέτσης.

ΑΕ Λευκίμμης (Γιάννης Σφακιανάκης): Βορύλλας, Βούλγαρης (89΄Βλάσσης), Φωτιάς, Γαστεράτος (46΄Λεπενιώτης), Σαμουηλίδης (69΄ Βλάχος), Ρογγότης, Αναστασιάδης (66΄Τρεπεκλής), Χατζηδημητρίου, Μαζιώτης, Τσεβανέδης, Ηλίας.